Închide meniul

Aryna Sabalenka, în semifinale la US Open 2024. A atins o bornă uriaşă sub privirile lui Roger Federer: „La asta m-am gândit”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2024, 11:38

Reclamă
Aryna Sabalenka, în semifinale la US Open 2024. A atins o bornă uriaşă sub privirile lui Roger Federer: „La asta m-am gândit

Aryna Sabalenka s-a calificat în semifinale la US Open 2024, după o victorie categorică obţinută cu Zheng Qinwen

Aryna Sabalenka, la finalul meciului / Profimediaimages

Aryna Sabalenka a învins-o fără emoţii pe Zheng Qinwen şi a acces în semifinale la US Open 2024. Ea a atins o bornă uriaşă în turneul de Grand Slam din Statele Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sub privirile lui Roger Federer, de cinci ori campion la US Open, Aryna Sabalenka, cap de serie numărul 2, s-a calificat în a patra sa semifinală consecutivă la US Open, continuând să vâneze primul său titlu la New York.

Aryna Sabalenka, în semifinale la US Open 2024

Într-o reeditare a finalei de anul acesta de la Australian Open, Sabalenka a trecut cu 6-1, 6-2 de Zheng Qinwen, cap de serie nr. 7, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Paris. Sabalenka are acum un incredibil bilanţ 9-1 în sferturile de finală de Grand Slam de-a lungul carierei sale.

L-am văzut acolo, l-am văzut pe marele ecran„, a spus Sabalenka referindu-se la Federer, care a câştigat cele cinci titluri US Open consecutive între 2004 şi 2008. „M-am gândit, OK, trebuie să joc cel mai bun tenis al meu, astfel încât să se bucure de el. Trebuie să-mi arăt abilităţile”, a adăugat Sabalenka, potrivit news.ro.

Aryna Sabalenka este prima femeie care ajunge în patru semifinale consecutive la US Open de când Serena Williams a reuşit şase la rând, între 2011 şi 2016. În urmă cu două zile, Sabalenka devenise deja prima femeie care ajunge în patru sferturi de finală consecutive la US Open după acea serie a Serenei.

Reclamă
Reclamă

Sabalenka este acum la o victorie distanţă de a doua finală consecutivă la US Open, după ce a fost învinsă în finala de anul trecut de Coco Gauff.

Ea o va întâlni joi pe Emma Navarro, cap de serie nr. 13, aflată la prima semifinală de turneu major.

Din faza sferturilor din finală mai sunt de disputat meciurile Iga Swiatek – Jessica Pegula şi Beatriz Haddad Maia – Karolina Muchova.

Reclamă

Emma Navarro a învins-o pe Paola Badosa

Emma Navarro s-a calificat în semifinale la US Open! Jucătoarea din America, locul 12 mondial, s-a calificat, marţi, învingând-o cu 6-2, 7-5 pe spaniola Paula Badosa (locul 29 mondial).

În două participări, ea nu a trecut niciodată de primul tur la US Open, iar cel mai bun rezultat al său la Grand Slam până în prezent a fost un sfert de finală la Wimbledon în acest an.

Până în această fază, Navarro le-a mai eliminat pe: Blinkova, Rus, Kostyuk și Gauff.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:59

Gigi Becali renunţă la Andrei Vlad! Echipa care insistă pentru „Messi al portarilor” de la FCSB

14:50

VIDEOAryna Sabalenka, savuroasă înaintea meciului cu Emma Navarro, din semifinalele US Open: „Primul rând îl plătesc eu”

13:48

Roger Federer şi Rafael Nadal, despre cazul lui Jannik Sinner

13:42

Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piaţa transferurilor: „S-a ajuns la o înţelegere!”. Internaţionalul român aşteptat la Craiova!

13:16

Albion Rrahmani, mesaj de luptă înainte de Kosovo – România: „Voi face tot posibilul să demonstrez”

12:58

Camelia Ciripan, medalie la Jocurile Paralimpice de la Paris

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 3 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 4 FotoPlecare de ultimă oră de la FCSB: „Transfer definitiv!”. Jucătorul la care a renunţat Gigi Becali 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Ce salariu are, de fapt, Dennis Man la Parma, după negocierea noului contract
Citește și