Închide meniul

Emma Navarro s-a calificat în semifinale la US Open! A învins-o pe Paola Badosa, în 2 seturi

Antena Sport Publicat: 3 septembrie 2024, 21:31

Reclamă
Emma Navarro s-a calificat în semifinale la US Open! A învins-o pe Paola Badosa, în 2 seturi

Emma Navarro s-a calificat în semifinale la US Open!

Profimedia

Emma Navarro s-a calificat în semifinale la US Open! Jucătoarea din America, locul 12 mondial, s-a calificat, marţi, învingând-o cu 6-2, 7-5 pe spaniola Paula Badosa (locul 29 mondial).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Navarro, în vârstă de 23 de ani, o va înfrunta joi, pentru un loc în finală, fie pe finalista de anul trecut Arina Sabalenka (locul 2), fie pe campioana olimpică de la Paris Qinwen Zheng (locul 7 mondial).

Emma Navarro s-a calificat în semifinale la US Open!

În două participări, ea nu a trecut niciodată de primul tur la US Open, iar cel mai bun rezultat al său la Grand Slam până în prezent a fost un sfert de finală la Wimbledon în acest an.

Până în această fază, Navarro le-a mai eliminat pe: Blinkova, Rus, Kostyuk și Gauff.

Jannik Sinner s-a calificat în sferturile de la US Open! Performanţă unică a italianului în 2024

Jannik Sinner s-a calificat în sferturile de la US Open 2024. Italianul l-a învins pe americanul Tommy Paul în trei seturi, după 2 ore şi 46 de minute de joc. După două seturi extrem de echilibrate, italianul a reuşit să se desprindă rapid şi să obţină calificarea mai departe.

Reclamă
Reclamă

Odată cu această victorie, numărul 1 ATP a realizat şi o performanţă unică în circuitul ATP în acest an. Italianul este singurul jucător care a ajuns cel puţin în sferturile de finală în toate cele patru turnee de Grand Slam din 2024.

Tenismanul italian Jannik Sinner, numărul unu mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului US Open, după ce l-a învins cu 7-6 (7/3), 7-6 (7/5), 6-1 pe americanul Tommy Paul, la capătul unui meci de mare intensitate, disputat luni la New York, notează agerpres.ro.

Sinner (23 an), campion la Australian Open în luna ianuarie, se va lupta pentru un loc în semifinale cu rusul Daniil Medvedev (locul 5 ATP), care a trecut la rândul său în trei seturi, 6-0, 6-1, 6-3, de portughezul Nuno Borges (34 ATP).

Reclamă

Medvedev are avantajul victoriilor în meciurile directe (7-5), însă Sinner l-a învins pe rus în ultimele cinci întâlniri, în special în finala de la Australian Open 2024, în cinci seturi.

Tot marţi, australianul Alex de Minaur, favoritul numărul 10, a dispus cu 6-0, 3-6, 6-3, 7-5 de compatriotul său Jordan Thompson, iar în sferturi îl va înfrunta pe britanicul Jack Draper (nr.25), învingător cu 6-3, 6-1, 6-2 în faţa cehului Tomas Machac.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:20

Mihai Stoica, ironie supremă pentru Dan Şucu: „Are două înfrângeri!” Mesaj ferm după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB

22:45

„Gigi Becali a profitat de situația de la CFR!” Mihai Stoica, toate detaliile despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB!

22:20

„Un zgomot pe care nu ni-l dorim!” Roger Federer, reacţie fermă în scandalul de dopaj al lui Jannik Sinner

22:05

Dănuț Lupu a reacționat, după ce Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare: „Mai bine să strângi frunze!”

21:57

Vlad Chiricheş, scos de pe lista de Liga 1 a FCSB-ului! Anunţul lui Gigi Becali: „Nu vreau să mă bată Şucu din cauza lui!”

21:27

„Tricolorii”, în formulă completă înaintea meciului cu Kosovo! Ce jucători s-au pregătit separat la ultimul antrenament

1 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 2 Gigi Becali a anunţat că Dan Şucu a intrat pe fir şi îl vrea pe Daniel Bîrligea la Rapid: „Nu credeam că poate să facă aşa ceva” 3 De ce a câștigat Leclerc la Monza? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Jannik Sinner s-a calificat în sferturile de la US Open! Performanţă unică a italianului în 2024 5 „Trebuie să-şi dea şi oaia acceptul” Ilie Dumitrescu, replică genială pentru Gigi Becali în cazul Daniel Bîrligea: „Nu merge aşa” 6 Iga Swiatek, în sferturile US Open 2024
Citește și