Închide meniul

Care sunt jucătorii din TOP 10 al clasamentului ATP, înainte de US Open. Jannik Sinner este, în continuare, lider

Alex Ioniță Publicat: 26 august 2024, 16:24

Reclamă
Care sunt jucătorii din TOP 10 al clasamentului ATP, înainte de US Open. Jannik Sinner este, în continuare, lider

Care sunt jucătorii din TOP 10 al clasamentului ATP, înainte de US Open

Profimedia

Iată care sunt jucătorii din TOP 10 al clasamentului ATP, înainte de US Open. Italianul Jannik Sinner este în continuare lider în clasamentul ATP dat publicităţii luni, înaintea turneului de la US Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinner, aflat în centrul unui controverse legate de dopaj, are 9.360 puncte, urmat de sârbul Novak Djokovici, cu 7.460 puncte, şi de spaniolul Carlos Alcaraz, cu 7.360 puncte

Care sunt jucătorii din TOP 10 al clasamentului ATP, înainte de US Open

Germanul Alexander Zverev rămâne pe locul patru cu 7.035 puncte, în faţa ruşilor Daniil Medvedev (6.275 puncte) şi Andrei Rublev (4.805 puncte), notează news.ro.

Pe şapte se află polonezul Hubert Hurkacz (4.055 puncte), iar pe opt este norvegianul Casper Ruud (3.855 puncte).

Bulgarul Grigor Dimitrov este pe nouă, cu 3.770 puncte, iar pe zece este australianul Alex De Minaur (3.435 puncte).

Reclamă
Reclamă

În ceea ce priveşte jucătorii român, în clasamentul de dublu Victor Vlad Cornea ocupă locul 93, în menţinere, cu 954 puncte.

La simplu, primul român în clasament este Filip Jianu, pe locul 233, după o urcare de trei locuri, cu 245 puncte.

Cotele specialiştilor pentru câştigătorii US Open 2024

Cotele specialiştilor pentru câştigătorii US Open 2024 au fost anunţate, înainte de competiţia care începe chiar luni. Novak Djokovic şi Aryna Sabalenka sunt favoriţii bookmakerilor, diferenţele faţă de cotele urmăritorilor fiind reduse.

Reclamă

Novak Djokovic are o cotă de 3 pentru a ajunge la Flushing Meadows la borna 25 de Grand Slam-uri în carieră. Nole este urmat la acest capitol de campionul de la Roland Garros şi Wimbledon, Carlos Alcaraz (3.25), de Jannik Sinner (4) şi de Alexander Zverev (9).

Pe tabloul feminin, Aryna Sabalenka e favorita 1, cu o cotă de 3.25. Cea mai bună jucătoare a lumii, Iga Swiatek, e pe 2 (5), podiumul fiind completat de campioana de anul trecut, Cori Gauff (8). Elena Rybakina (12) şi Jessica Pegula (15) sunt şi ele cotate cu şanse importante la trofeul de la Flushing Meadows.

Cele trei românce prezente pe tabloul principal sunt cotate cu şanse mici: Ana Bogdan are cotă 250, Jaqueline Cristian are cotă 500, iar Elena Ruse, de asemenea cotă 500.

Cori Gauff, fericită după ce a auzit schimbarea radicală de la US Open 2024

Cori Gauff s-a declarat fericită după ce a auzit schimbarea importantă de la US Open 2024. Organizatorii au copiat modelul Wimbledon şi au ales să nu mai existe meciuri care să se întindă până la primele ore ale dimineţii.

„Cred că e o inițiativă bună. Dacă te impui într-un meci care se termină foarte târziu, s-ar putea ca întreg turneul să fie compromis, pentru că trebuie să recuperezi acele multe ore de nesomn. Cei care câștigau meciuri care se terminau spre dimineața aveau un dezavantaj enorm.

Eu nu am avut vreun meci care să se încheie foarte târziu, dar am fost și foarte norocoasă să nu fiu într-o astfel de situație. La noi, fetele, lucrurile nu sunt atât de complicate, pentru că jucăm maximum 3 seturi, dar la băieți partidele pot să dureze și 5 ore și acolo apar probleme mari. E bine că s-a luat o decizie care să ne protejeze”, a explicat campioana din 2023, citată de tennisupdodate.com.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

LIVE SCOREGloria Buzău – U Cluj 0-1. Dan Nistor, gol din penalty! „Șepcile roșii” atacă primul loc din Liga 1

19:32

Comunicatul emis de Real Madrid, după moartea lui Sven-Goran Eriksson. Florentino Perez, mesaj pentru familia suedezului

19:24

„Asta îmi doresc!” Cristiano Ronaldo, anunţ clar despre retragere! Ce a declarat starul lusitan

19:04

Florin Niță, prima reacție după ce a semnat cu Damac. Mesaj direct despre campionatul din Arabia Saudită

18:56

Transferul bombă pregătit de Marius Şumudică la Rapid! Un jucător din Serie A, aşteptat în Giuleşti

18:30

Prima uriaşă pregătită de Dan Şucu pentru jucătorii de la Rapid! Ce sumă vor primi giuleştenii, dacă înving Universitatea Craiova

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 VIDEOLando Norris a obţinut a doua victorie a carierei în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos. Verstappen, pe 2 3 VIDEODoriane Pin a câştigat a doua cursă de Formula 1 Academy din Ţările de Jos! Prima cursă a fost câştigată de Abbi Pulling 4 Hermannstadt – FCSB 2-0. Dezastru pentru campioană, care a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii 1 5 Alexandru Mitriţă, discurs tare după derby-ul cu Dinamo: „A fost ca la război!” Ce a spus despre convocarea la naţionala României 6 Costel Gâlcă nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – Universitatea Craiova 1-2: „Mă așteptam să câștigăm!”
Citește și