Închide meniul

Dialogul pe care Emma Răducanu l-a avut cu tatăl său român, imediat după ce a câştigat US Open 2021: „Mi-a spus asta şi m-a liniştit”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2021, 9:21

Dialogul pe care Emma Răducanu l-a avut cu tatăl său român, imediat după ce a câştigat US Open 2021: „Mi-a spus asta şi m-a liniştit

Emma Răducanu, felicitată de Regina Elisabeta a II-a

Profimedia

Emma Răducanu reprezintă Marea Britanie, deşi tatăl său este român, iar mama chinezoaică. Emma Răducanu a scris istorie la US Open 2021, reuşind să câştige marele trofeu, deşi a venit din calificări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu nu a fost susţinută din tribune de părinţii săi la finala de vis cu Leylah Fernandez. Imediat după finală, Emma Răducanu a pus mâna pe telefon şi a vorbit cu părinţii săi.

Am vorbit cu părinţii mei. Nu vorbim prea mult despre tenis împreună. În aceste momente, ei vor mai ales să ştie cum sunt. Mi-aş fi dorit să fie aici pentru a sărbători împreună, dar mă privesc de acasă şi sunt mândri. Tatăl meu mi-a spus: „Eşti chiar mai puternică decât credea tatăl tău.” M-a liniştit (zâmbi). Este foarte greu de mulţumit. Astăzi (sâmbătă) am reuşit.

După joc, am făcut un duş, am făcut aceeaşi rutină ca de obicei. Nici nu ştiu când voi merge acasă. Habar n-am ce să fac mâine (duminică). Încerc să profit de moment. Acum nu este momentul să ne gândim la viitor, să planificăm ceva, să facem orice programare … Nu ştiu. Şi nu-mi pasă. Profit de viaţă”, a dezvăluit Emma Răducanu.

Emma Răducanu, felicitată de Regina Elisabeta a II-a

Emma Răducanu a fost felicitată de Regina Elisabeta a II-a, după succesul istoric de la US Open 2021.

Reclamă

Te felicit pentru triumful de la US Open. E o realizare remarcabilă la o vârstă atât de tânără și e dovada muncii tale extraordinare și a dedicării. N-am nicio îndoială că performanța ta ieșită din comun, alături de cea a adversarei, Leylah Fernandez, va inspira următoarea generație a jucătorilor de tenis. Îți trimit cele mai calde urări, ție și mulților tăi fani. Elizabeth R.„, a fost mesajul pe care i l-a trimis Regina.

Şi Ducesa de Cambridge a reacţionat după victoria fabuloasă a Emmei Răducanu.

Felicitări majore, Emma Răducanu pentru o performanţă incredibilă şi o victorie istorică la un turneu de Grand Slam. Sunte toţi extrem de mândri de tine” a scris Ducesa, pe contul său oficial de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Emma Răducanu a câştigat US Open 2021
  • Dialog pe care l-a avut cu tatăl său român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și