Închide meniul

Emma Răducanu, eliminată în primul tur de la US Open! Campioana din 2021 a fost învinsă de Sofia Kenin, în 3 seturi

Alex Ioniță Publicat: 28 august 2024, 9:43

Reclamă
Emma Răducanu, eliminată în primul tur de la US Open! Campioana din 2021 a fost învinsă de Sofia Kenin, în 3 seturi

Jucătoarea britanică Emma Răducanu a fost eliminată în primul tur de la US Open!

Profimedia

Emma Răducanu a fost eliminată în primul tur de la US Open! Jucătoarea din Marea Britanie, care ocupă locul 72 în clasamentul WTA, nu a reușit să se impună în fața Sofiei Kenin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducanu a fost învinsă de americanca Sofia Kenin, scor 6-1, 3-6, 6-4, în două ore şi 11 minute.

Emma Răducanu, eliminată în primul tur de la US Open!

Kenin, câştigătoarea Australian Open 2020, va evolua în faza următoare împotriva conaţionalei sale Jessica Pegula, notează news.ro.

Răducanu a sărit peste evenimentele cheie de pregătire pentru US Open de la Toronto şi Cincinnati, adoptând o abordare diferită în pregătirea sa pentru ultimul turneu major al anului, dar s-a luptat să-şi găsească ritmul.

Aş fi preferat probabil să joc un pic mai mult”, a spus Răducanu. „Când am multe meciuri, la fel ca orice jucătoare, mă simt foarte bine, simt că totul este automat. Aşa că da, cred că pot învăţa din asta”.

Reclamă
Reclamă

Răducanu nu a mai câştigat un meci la Flushing Meadows de când a cucerit singurul ei titlu major, ea pierzând în primul tur în 2022 şi ratând turneul un an mai târziu din cauza unei accidentări.

Gabriela Ruse s-a calificat în turul 2 de la US Open!

Gabriela Ruse s-a calificat în turul 2 de la US Open! Românca venită din calificări şi locul 122 mondial, a acces, luni, în faza următoare a ultimului turneu de grand slam al anului.

Gabriela Ruse a trecut în primul tur de austriaca Julia Grabher, locul 1023 mondial, scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o oră şi 12 minute.

Reclamă

În turul doi, Ruse va evolua cu sportiva cehă Barbora Krejcikova, locul 8 mondial şi cap de serie 8, notează news.ro.

Tot luni, Ana Bogdan, locul 91 mondial, a fost învinsă în primul tur de olandeza Arantxa Rus, 95 WTA, scor 6-4, 7-6 (7/5).

Meciul a durat două ore şi 13 minute.

Şi Jaqueline Cristian a părăsit competiţia în primul tur, după ce a fost învinsă de rusoaica Daria Kasatkina.

Românca, în vârstă de 26 de ani, a fost învinsă de jucătoarea din Rusia, care ocupă locul 13 WTA, în două seturi: scor 2-6, 4-6. Duelul din primul tur de la US Open a durat o oră și 15 minute.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:16

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

21:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 de la US Open în proba de dublu! Victorie categorică la Flushing Meadows

20:53

FC Voluntari – Dinamo 0-1. „Câinii” s-au calificat în grupele Cupei României. Cătălin Cîrjan a marcat unicul gol al partidei.

20:22

Câţi bani va câştiga Gabriela Ruse după victoria de senzaţie cu Barbora Krejcikova de la US Open 2024! Cu cine va juca în turul 3

20:13

Gabriela Ruse, prima reacţie după ce a produs marea surpriză la US Open: „Doamne, nu îmi vine să cred!”. Cine i-a purtat noroc

19:57

Gabriela Ruse, victoria carierei la US Open! Românca s-a calificat în turul 3 după ce a învins campioana de la Wimbledon

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 6 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională
Citește și