Închide meniul

US Open 2021 | Emma Răducanu – Maria Sakkari 6-1, 6-4. Ce performanță! Noua senzație mondială a tenisului are America la picioare! Sportiva cu origini româneşti s-a calificat în finală!

Publicat: 10 septembrie 2021, 8:15

Reclamă
US Open 2021 | Emma Răducanu – Maria Sakkari 6-1, 6-4. Ce performanță! Noua senzație mondială a tenisului are America la picioare! Sportiva cu origini româneşti s-a calificat în finală!

Sentinţa pentru bărbatul care a Hărţuit-o pe Emma Răducanu

Profimediaimages

Emma Răducanu a uimit o lume întreagă. S-a calificat în finala de la US Open, după ce a trecut în semifinale de Sakkari, în două seturi, scor 6-1, 6-4. Sportiva cu origini în România va întâlni în finală o altă tânără jucătoare. Este vorba despre canadianca Fernandez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a reușit o performanță incredibilă la US Open

Senzațional! Istoric! De neuitat!” au scris cei de la WTA pe contul de Instagram, după calificarea sportivei, cu origini în România, în finala de la US Open. Performanța este uriașă, ținând cont de faptul cu Emma a venit din calificări și nu a pierdut niciun set!

Emma Răducanu, de 18 ani, s-a calificat în finala de la US Open, fără a pierde un set, tot turneul, inclusiv în calificări„, au mai notat cei de la WTA.

Reclamă
Reclamă 4

Emma Răducanu are origini în România

Emma Răducanu este prima sportivă, de când este turneul, venită din calificări și care ajunge în finală. Emma are origini în România, tatăl sau fiind român, în timp ce mama este din China.

Nu sunt aici să alerg după recorduri acum. Am grijă doar de ceea ce pot face în momentul respectiv şi în meciul care vine„, spunea Emma, înainte de semifinale.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și