Închide meniul

Gabriela Ruse s-a calificat pe tabloul principal de la US Open! Cu cine se va duela în primul tur

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2024, 9:53

Reclamă
Gabriela Ruse s-a calificat pe tabloul principal de la US Open! Cu cine se va duela în primul tur

Gabriela Ruse s-a calificat pe tabloul principal de la US Open 2024

Gabriela Ruse, după o victorie / Profimedia Images

Gabriela Ruse s-a calificat pe tabloul principal de la US Open 2024, după o victorie de senzaţie obţinută în ultimul tur al calificărilor. România are trei reprezentante pe tabloul de simplu feminin al Grand Slam-ului de la New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriela Ruse a trecut în ultimul tur al calificărilor de Alexandra Eala, din Filipine, locul 148 mondial, scor 3-6, 6-1, 6-4, în două ore şi opt minute.

Gabriela Ruse s-a calificat pe tabloul principal de la US Open

Pe tabloul principal, Gabriela Ruse o va înfrunta în primul tur pe sportiva austriacă Julia Grabher, locul 706 WTA.

La US Open vor mai evolua două românce pe tabloul principal: Ana Bogdan (103 WTA) şi Jaqueline Cristian (68 WTA). Bogdan o va înfrunta pe olandeza Arantxa Rus, 95 WTA, iar Cristian va juca împotriva Dariei Kasatkina, 12 WTA şi favorită 12.

US Open 2024 se va desfăşura în perioada 26 august – 8 septembrie. Simona Halep ratează şi ediţia din acest an, de data aceasta din cauza unei accidentări, suferite imediat după revenirea în circuit.

Reclamă
Reclamă

US Open 2024 pune la bătaie premii record! Ce sume vor câştiga campionii de la New York

US Open 2024 pune la bătaie premii record. Ultimul turneu de Grand Slam al anului va începe pe 26 august, la New York.

Ediţia din acest an va stabili un nou record în ceea ce priveşte premiile acordate de organizatori. Fondul de premiere este de 75 de milioane de dolari, în timp ce campionii celor două probe de simplu vor primi câte 3,6 milioane de dolari. Şi jucătorii care vor ajunge pe tabloul principal vor primi o sumă uriaşă.

Fondul de premiere pentru turneul US Open din acest an a fost majorat cu 15%, ajungând la 75 de milioane de dolari. Este cea mai mare sumă destinată premierilor din istoria tenisului, a anunţat miercuri Asociaţia de Tenis din Statele Unite (USTA), potrivit news.ro.

Reclamă

Campionii de la simplu masculin şi feminin în turneul de Grand Slam US Open din acest an vor câştiga câte 3,6 milioane de dolari, o creştere cu 20% faţă de anul trecut.

Toate rundele de pe tabloul principal 2024, dar şi turneul de calificare din acest an vor înregistra o creştere a premiilor în bani. Drept urmare, cei care pierd în primul tur al tabloului principal vor câştiga pentru prima dată 100.000 de dolari, în creştere cu 23% faţă de 2023, în timp ce premiile în bani pentru runda finală de calificări au fost majorate cu 16%, ajungând la 52.000 de dolari.

Premiile totale pentru dublu masculin şi feminin vor creşte cu 9% faţă de ediţia din 2023, în timp ce premiile totale pentru dublu mixt vor creşte cu 18%.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:31

Un nou pilot în Formula 1! Cu cine va fi coleg Pierre Gasly la Alpine, din sezonul viitor

12:25

Gigi Becali, declaraţie incredibilă despre plecarea lui Neil Lennon de la Rapid: „S-a dus omul la bere frumos”

11:42

„Şi eu îl vreau pe Ianis Hagi” Gigi Becali, în luptă cu Dan Şucu pentru transferul verii din Liga 1! Ce a spus despre Andrei Ivan

11:15

Poli Iaşi – Rapid, LIVE TEXT, 22:00! Marius Şumudică debutează în noul mandat pe banca giuleştenilor! Echipele probabile

10:59

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Marius Ştefănescu, după LASK Linz – FCSB 1-1: „Nu contează banii!”

10:54

Gigi Becali a anunţat care a fost cel mai bun jucător al meciului LASK Linz – FCSB 1-1

1 Programul Marelui Premiu al Ţărilor de Jos. Primul antrenament, live în AntenaPLAY (13:30) 2 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 3 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 4 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou 6 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat
Citește și