Închide meniul

Ilie Năstase, înainte de Sorana Cîrstea – Karolina Muchova: „Dacă mă invită prietenul ei, Ion Ion, mă duc”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 septembrie 2023, 16:22

Ilie Năstase, înainte de Sorana Cîrstea – Karolina Muchova: „Dacă mă invită prietenul ei, Ion Ion, mă duc

Ilie Năstase, înainte de Sorana Cîrstea - Karolina Muchova

Ilie Năstase şi Ion Ţiriac / Hepta

Ilie Năstase susţine, înainte de meciul Sorana Cîrstea – Karolina Muchova, că, în cazul în care sportiva noastră va ajunge în semifinalele de la US Open 2023, ar fi tentat să meargă să o vadă live la Flushing Meadows.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Nasty nu ar merge în orice condiţii în Statele Unite, ci doar cu Ion Ion Ţiriac, prietenul sportivei noastre. Dacă se va califica în semifinale, Sorana va da piept cu învingătoarea dintre Jelena Ostapenko şi Coco Gauff.

Ilie Năstase, înainte de Sorana Cîrstea – Karolina Muchova

„Dacă mă invită prietenul ei, Ion Ion, mă duc! Cu avionul privat mă duc! Dacă mă invită. Așa să stau la coadă pe la aeroport… Să ajungă în semifinale sau în finală și vedem cine merge la meci. Îi doresc multă baftă și sper să câștige.

E un meci dificil, dar acolo niciun meci nu e ușor, indiferent de adversar! Am văzut că conduce cu 3-1 la meciuri Muchova. Alea nu mai contează, s-au dus, meciuri jucate și terminate și acum începem de la zero. Nu spune nimic asta.

Eu cred că așa spune ea. A mai avut vreo 14 ani un sfert de finală la Roland Garros din ce îmi aduc aminte. A avut o formă bună, tabloul a fost și el bun. Sunt multe lucruri care contează”, a spus Năstase, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Sorana Cîrstea, performanţă cu care a intrat în istorie, la US Open

Sorana Cîrstea a reuşit o performanţă cu care a intrat în istorie, la US Open 2023, după calificarea în sferturile de finală de la Flushing Meadows. Sori a devenit cea mai în vârstă jucătoare care ajunge în premieră între primele 8 la ultimul Grand Slam al anului.

Sorana s-a calificat pentru a doua oară în carieră în sferturile de finală ale unui turneu major, după Roland Garros 2009. Pe parcurs, ea a reuşit şi două super-victorii, cu Elena Rybakina şi Belinda Bencic.

La 33 de ani şi 5 luni, Sorana ecea mai în vârstă sportivă care atinge pentru prima oară sferturile de finală de la US Open. A reuşit performanţa la a 15-a prezenţă la Flushing Meadows. Ea ajunsese maximum în turul 3, în trei rânduri, 2009, 2019 şi 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre Sorana Cîrstea şi Karolina Muchova va avea loc miercuri dimineaţă, de la ora 02:00, live text pe as.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și