Închide meniul

Irina Begu s-a calificat în turul doi la US Open. Victorie dramatică în faţa lui Elise Mertens

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 31 august 2022, 8:53

Irina Begu s-a calificat în turul doi la US Open. Victorie dramatică în faţa lui Elise Mertens

Irina Begu, calificare în turul doi la US Open

Profimedia

Irina Begu s-a calificat în turul secund la US Open, după ce a învins-o dramatic pe Elise Mertens. Ocupanta locului 42 WTA este a treia reprezentantă a României în turul secund la ultimul turneu de Grand Slam al anului, alături de Sorana Cîrstea şi Gabriela Ruse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu a eliminat-o pe Elise Mertens în trei seturi. Românca s-a impus cu scorul de 3-6, 6-2, 6-3, la capătul unui meci ce a durat două ore şi 24 de inute de joc.

Irina Begu s-a calificat în turul doi la US Open

Irina Begu a avut parte de un meci intens cu Elise mertnes. Belgianca de pe locul 32 WTA i-a pus mari probleme româncei, care însă a revenit fantastic în setul decisiv. Begu a fost condusă cu scorul de 3-1 în ultimul set, însă nu s-a dat bătută şi a câştigat următoarele 5 game-uri la rând, asigurându-şi calificarea în turul următor.

A fost prima victorie a Irinei Begu în faţa lui Elise Mertens, pe care o mai întâlnise în trei rânduri. Ultima dată, chiar anul acesta la Australian open, belgianca se impunea clar, scor 6-3, 6-2.

Rezumatul partidei dintre Irina Begu şi Elise Mertens

Reclamă

În turul secund, Irina Begu va da peste o adversară accesibilă. Românca se va duela pentru un loc în turul al treilea la US Open cu Yue Yuan, o chinezoaică de pe locul 142 WTA, care a trecut de Jamie Fourlis.

Emma Răducanu, OUT de la US Open

Emma Răducanu, campioana en-titre de la US Open, a fost eliminată încă din primul tur. Alize Cornet a învins-o clar pe britanica de pe locul 11 WTA, scor 6-3, 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

Emma Răducanu se prăbuşte în clasamentul WTA după eliminarea şoc suferită în primul tur la US Open. Britanica avea de apărat 2000 de puncte, graţie succesului colosal de anul trecut.

Astfel, Răducanu va mai rămâne doar cu puţin peste 700 de puncte, şi va coborî aproape de poziţia 80 WTA, fapt ce va aduce cu sine trageri la sorţi mult mai complicate la turneele următoare.

Alize Cornet se va duela, în turul doi la US Open, cu Katerina Siniakova, cea care a trecut de Taylor Townsend.

Sorana Cîrstea – Laura Siegemund 6-4, 6-4. Românca s-a calificat în turul doi la US Open

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la ultimul Grand Slam al anului, după ce a învins-o pe Laura Siegemund. Românca s-a impus cu un dublu 6-4, după o oră şi 48 de minute de joc.

Sorana Cîrstea şi Laura Siegemund s-au aflat la al treilea meci direct. Cele două erau la egalitate, până la meciul din primul tur de la US Open 2022.

În turul următor, Sorana Cîrstea va avea parte de un duel de foc. O va întâlni pe Belinda Bencic, favorita 13 a competiţiei, care a trecut în primul tur de Andreea Petkovic.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și