Închide meniul

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 de la US Open în proba de dublu! Victorie categorică la Flushing Meadows

Alex Masgras Publicat: 28 august 2024, 21:10

Reclamă
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 de la US Open în proba de dublu! Victorie categorică la Flushing Meadows

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 de la US Open în proba de dublu! Victorie categorică la Flushing Meadows

Jaqueline Cristian / Profimedia

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 de la US Open în proba de dublu. Românca face pereche cu italianca Angelica Moratelli la turneul de la New York. Cele două au debutat cu dreptul în proba de dublu feminin de la Flushing Meadows.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian şi Moratelli au întâlnit perechea Eikeri / Neel pe care au învins-o cu 6-3, 6-4, după o oră şi jumătate de joc.

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 de la US Open în proba de dublu!

Perechea Jaqueline Cristian/Angelica Moratelli (România/Italia) s-a calificat, miercuri, în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de grand slam US Open, notează news.ro.

Românca şi colega sa au eliminat în priml tur echipa favorită 16, Ulrikke Eikeri/Ingrid Neel (Norvegia/Estonia), scor 6-3, 6-4. Meciul a durat o oră şi jumătate.

În faza următoare, Jaqueline Cristian şi Angelica Moratelli vor înfrunta perechea care se va impune în meciul Petra Martic/Shelby Rogers (Croaţia/SUA) – Ajla Tomljanovic/Viktoriya Tomova (Australia/Bulgaria).

Reclamă
Reclamă

Prin calificarea în turul doi, echipa Cristian/Moratelli şi-a asigurat un premiu de 40.800 de dolari.

Câţi bani va câştiga Gabriela Ruse după victoria de senzaţie cu Barbora Krejcikova de la US Open 2024! Cu cine va juca în turul următor

Iată câţi bani va câştiga Gabriela Ruse după victoria de senzaţie cu Barbora Krejcikova de la US Open 2024. Românca a obţinut succesul carierei la Flushing Meadows, în duelul cu Barbora Krejcikova, dublă câştigătoare de Grand Slam şi campioana din acest an de la Wimbledon.

Gabriel Ruse s-a impus cu 6-4, 7-5, după o oră şi 46 de minute de joc, şi s-a calificat în premieră în turul 3 al unui turneu de Grand Slam.

Reclamă

Pentru acest succes uimitor, Gabriela Ruse şi-a asigurat un cec în valoare de 215.000 de dolari şi 130 de puncte în clasamentul WTA. Jucătoarea de pe locul 122 în clasamentul mondial se află în acest moment pe locul 97 în clasamentul virtual.

În turul următor, Gabriela Ruse o va întâlni pe Paula Badosa. Jucătoarea din Spania, care se află pe locu 29 WTA, s-a impus în turul secund în duelul cu Taylor Townsend, locul 48 WTA, scor 6-3, 7-5, după o oră şi 41 de minute de joc.

Gabriela Ruse şi Paula Badosa s-au întâlnit o singură dată până acum. În februarie 2022, în primul tur de la Abu Dhabi, Gabriela Ruse s-a impus cu 6-3, 5-7, 6-4, după 2 ore şi 28 de minute de joc. Partida de la Abu Dhabi s-a disputat tot pe hard, suprafaţa pe care se joacă şi la US Open.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:16

FCSB – LASK Linz LIVE TEXT (21:30). Campioana României luptă pentru calificarea în grupa Europa League. Echipele probabile

20:53

FC Voluntari – Dinamo 0-1. „Câinii” s-au calificat în grupele Cupei României. Cătălin Cîrjan a marcat unicul gol al partidei.

20:22

Câţi bani va câştiga Gabriela Ruse după victoria de senzaţie cu Barbora Krejcikova de la US Open 2024! Cu cine va juca în turul 3

20:13

Gabriela Ruse, prima reacţie după ce a produs marea surpriză la US Open: „Doamne, nu îmi vine să cred!”. Cine i-a purtat noroc

19:57

Gabriela Ruse, victoria carierei la US Open! Românca s-a calificat în turul 3 după ce a învins campioana de la Wimbledon

19:35

Hakim Abdallah s-a accidentat grav şi a început să plângă pe teren! Probleme uriaşe pentru atacantul lui Dinamo

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 6 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională
Citește și