Închide meniul

Karolina Muchova s-a calificat în sferturi la US Open 2024! Performanţa reuşită după victoria cu Jasmine Paolini

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2024, 20:45

Reclamă
Karolina Muchova s-a calificat în sferturi la US Open 2024! Performanţa reuşită după victoria cu Jasmine Paolini

Karolina Muchova s-a calificat în sferturi la US Open 2024! Performanţa reuşită după victoria cu Jasmine Paolini

Karolina Muchova, după victoria cu Jasmine Paolini / Profimedia

Karolina Muchova s-a calificat în sferturi la US Open 2024. Cehoaica, fără victorie în primele trei turnee de Grand Slam ale sezonului, a învins-o pe Jasmine Paolini, una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului, scor 6-3, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un sezon dezamăgitor, cu doar şapte victorii până la turneul de la New York, Muchova şi-a luat revanşa şi a ajuns în primele 8 jucătoare de la Flushing Meadows.

Karolina Muchova s-a calificat în sferturi la US Open 2024! Performanţa reuşită după victoria cu Jasmine Paolini

Jucătoarea cehă Karolina Muchova, locul 52 în ierarhia tenisului feminin, s-a calificat luni în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la US Open după ce a învins-o pe italianca Jasmine Paolini, locul 5 WTA, la capătul a două seturi simetrice, 6-3, 6-3, informează AFP, potrivit agerpres.ro.

Karolina Muchova, finalistă la Roland Garros şi semifinalistă la US Open anul trecut, care a fost la un moment dat numărul 8 mondial, a arătat luni un joc complet. Următoarea sa adversară va fi daneza Caroline Wozniacki (71 WTA) sau brazilianca Beatriz Haddad Maia (21 WTA).

Muchova, în vârstă de 28 de ani, nu a mai jucat în sezonul trecut după US Open din cauza accidentării la încheietura unei mâini. Operată în februarie, ea a revenit în circuit la Eastbourne (iarbă) în luna iunie, astfel că a participat la foarte puţine turnee în acest an.

Reclamă
Reclamă

După sfertul său de finală la Eastbourne, ea a cedat în runda inaugurală la Wimbledon, a fost finalistă la Palermo, a pierdut în primul tur la Jocurile Olimpice de la Paris şi în turul al doilea la Cincinnati.

La venirea sa la New York, ea nu avea decât şapte victorii în actualul sezon, niciuna într-o competiţie de Mare Şlem.

Jasmine Paolini, care nu trecuse niciodată de turul doi într-un turneu de Mare Şlem până în acest an, rămâne cu un bilanţ remarcabil, cu două finale la Roland Garros şi Wimbledon.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:30

Olympiacos a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Willian, fostul star al lui Chelsea, a semnat cu rivala lui Răzvan Lucescu

22:29

Reacţia lui Răzvan Lucescu după ce PAOK a picat cu FCSB în grupa Europa League: „Bucuria voastră”! Cum a numit echipa lui Becali

22:15

LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 0-0. Duel între revelaţiile acestui sezon. Cătălin Cîrjan, cele mai mari ocazii ale reprizei

22:03

Mihaela Peneş a încetat din viaţă! Campioana olimpică la aruncarea suliţei avea 77 de ani

22:03

VideoFlorin Răducioiu, surprins de revenirea lui Mircea Lucescu la naţională: „Nu mă aşteptam”! Crede că va duce România la Mondial!

21:28

Gigi Becali a „detonat bomba”! Transferul lui Daniel Bîrligea e în pericol! Ce a spus despre deturnarea jucătorului de către Şucu

1 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Italiei, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY! Sărbătoare la Monza 2 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 3 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 4 VIDEOLeonardo Fornaroli a câștigat titlul în Formula 3! Duel spectaculos cu Mini în etapa din Italia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câștigat cursa din etapa de Formula 2 din Italia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – UTA 2-0! Băluță și Ngezana, eroii campioanei! Echipa lui Gigi Becali, prima victorie după 2 eșecuri suferite la rând
Citește și