Închide meniul

Leylah Fernandez, surpriza uriaşă de la US Open! S-a calificat în semifinale, după un super-meci cu Elina Svitolina

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2021, 8:52

Leylah Fernandez, surpriza uriaşă de la US Open! S-a calificat în semifinale, după un super-meci cu Elina Svitolina

Leylah Fernandez, surpriza uriaşă de la US Open

Profimediaimages

Ea a învins-o, în sferturi, cu scorul de 6-3, 3-6, 7-6 (5), pe Elina Svitolina din Ucraina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, după un meci de două ore şi 24 de minute. Ucraineanca o eliminase în optimi pe Simona Halep, cu 6-3, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La această vârstă fragedă, Fernandez a dat dovadă de o mare stăpânire de sine, trecând peste momente dificile. Ea a condus cu 5-2 în decisiv, a fost egalată, setul a ajuns apoi în tie-break, unde a avut 4-1 şi iar a fost egalată, reuşind, la 5-5, o minge norocoasă, un lung de linie care a ricoşat din banda fileului peste racheta adversarei, şi a închis meciul la prima posibilitate ivită.

Leylah Fernandez, surpriza uriaşă de la US Open

Fernandez este la a şaptea prezenţă pe tabloul principal al unui Grand Slam. Anterior, cea mai bună performanţă a ei a fost turul al treilea la Roland Garros, anul trecut.

Jucătoarea din Canada va evolua cu Barbora Krejcikova din Cehia, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8, sau cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 2 WTA.

Miercuri vor avea loc partidele Emma Răducanu (Marea Britanie), locul 150, venită din calificări – Belinda Bencic (Elveţia), locul 12 WTA şi cap de serie numărul 11, şi Karolina Pliskova (Cehia), locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4 – Maria Sakkari (Grecia), locul 18 WTA şi cap de serie numărul 17.

Reclamă

Simona Halep, anunţ după eliminarea de la US Open

Simona Halep s-a întors în România după ce a fost eliminată de Elina Svitolina din optimile de finală de la US Open. Ocupanta locului 13 WTA a cedat în două seturi, scor 3-6, 3-6.

Halep a anunţat că este mulţumită de parcursul avut în turneul de Grand Slam, în condiţiile în care s-a confruntat cu mari probleme medicale în acest an. Campioana noastră asigură că a scăpat de accidentări şi este pregătită să încheie sezonul în forţă.

„Sunt mulţumită de ceea ce am făcut, mai ales după o pauză atât de lungă. Niciodată nu am stat mai mult de 3-4 luni fără meciuri oficiale. Fizic sunt bine, nu mai am nicio accidentare. Am avut la Cincinatti o mică ruptură la muşchiul de la picior, dar n-a fost foarte gravă… după câteva zile de pauză am putut să joc bandajată„, a declarat Simona Halep pe aeroport.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep urmează să se căsătorească săptămâna viitoare, dar nu are timp să plece în luna de miere. Îşi doreşte să fie în cea mai bună formă la Indian Wells, turneu care se va disputa între 6 şi 17 octombrie.

„Voi avea câteva zile de pauză şi voi continua antrenamentele. Am zis că o să o las mai moale în sensul că nu vreau să forţez acum, după ce mi-am revenit. (Reporter: Mergi la Indian Wells?) Normal, da!

A fost greu să joc pe hard şi mai ales la cel mai înalt nivel în tenis. Am avut meciuri foarte grele, le-am simţit de la început, de la turneul din Canada„, a mai spus Simona.

Recomandări
  • Leylah Fernandez – Elina Svitolina 6-3, 3-6, 7-6 (5)
  • Fernandez are doar 19 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și