Închide meniul

Nick Kyrgios, acuzaţii şocante la US Open! L-a avertizat pe arbitru că se fumează marijuana în public: „Nu vrei să îi avertizezi?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 septembrie 2022, 11:25

Nick Kyrgios, acuzaţii şocante la US Open! L-a avertizat pe arbitru că se fumează marijuana în public: „Nu vrei să îi avertizezi?

Nick Kyrgios, acuzaţii şocante la US Open! L-a avertizat pe arbitru că se fumează marijuana în public

Nick Kyrgios, în timul meciului de la US Open 2022 / Profimediaimages

Nick Kyrgios (25 ATP) a lansat acuzaţii şocante la US Open 2022. Austalianul a răbufnit în timpul meciului cu Benjamin Bonzi (50 ATP), din turul 2 al ultimului turneu de Grand Slam al anului. Kyrgios l-a avertizat pe arbitru că se fumează marijuana în public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentul a avut loc la scorul de 7-6, 4-3 al partidei de pe arena Louis Armstrong. Sportivul în vârstă de 27 de ani a avut o reacţie acidă şi a cerut intervenţia arbitrului de scaun.

Nick Kyrgios, acuzaţii şocante la US Open. Ar fi văzut un spectator care fuma marijuana

Nici măcar nu vrei să le amintești să nu o facă?”, i-a reproşat Kyrgios, potrivit eurosport.com. Arbitrul a crezut că australianul se plânge de mirosul de mâncare care s-ar fi simţit din tribune, dar replica jucătorului l-a uluit total.

La naiba, a fost marijuana! Marijuana! Asta se fumează. Evident că nu mă voi plânge de mirosul alimentelor! Atunci când un jucător care aleargă dintr-o parte în alta şi are astm, probabil că nu e ideal!„, i-a răspuns Nick Kyrgios.

Arbitrul de scaun a decis apoi să facă un anunţ la microfon: „Doamnelor şi domnilor, vă amintesc că nu puteţi fuma în incinta arenei!

Reclamă

În cele din urmă, situaţia s-a calmat şi cel de-al 23-lea favorit a obţinut calificarea. A triumfat cu 7-6, 6-4, 4-6, 6-4, după trei ore de joc.

Kyrgios a venit şi cu lămuriri la conferinţa de presă. A dezvăluit că are probleme de sănătate şi că a fost deranjat de ceea ce s-a întâmplat în timpul meciului.

Oamenii nu știu, dar sunt asmatic! Când alerg dintr-o parte în alta, mă chinui să respir. Probabil, nu este ceva ce vreau să respir între puncte„, a declarat australianul.

Reclamă 4 / 0/3

Serena Williams, victorie uriaşă la US Open 2022

Serena Williams a bătut-o pe ocupanta locului 2 WTA, Anett Kontaveit, 7-6, 2-6, 6-2 şi s-a calificat în turul 3 de la Flushing Meadows, ultimul turneu al carierei ei.

Serena Williams rămâne una dintre cele mai iubite sportive din Statele Unite. Dovadă stă şi bucuria ieşită din comun a lui Tiger Woods, după ultimul punct al meciului Williams – Kontaveit. „A fost un privilegiu să o urmăresc pe cea mai bună”, a scris acesta pe Twitter.

În urma acestei partide de la Flushing Meadows, Serena Williams a devenit prima sportivă de cel puţin 40 de ani care învinge o jucătoare din Top 3 WTA. Când a fost întrebată dacă e surprinsă de nivelul atins, Williams a avut un răspuns genial.

Ce? Sunt doar Serena, ştii. Sincer, după ce am pierdut setul 2, m-am gândit că următorul poate fi ultimul şi că trebuie să dau totul. Am dat tot ce am avut mai bun şi sunt entuziasmată, să fiu sinceră”, a spus Serena, la interviul acordat pe teren.

Recomandări
  • Nick Kyrgios – Benjamin Bonzi 7-6, 6-4, 4-6, 6-4
  • Australianul a acuzat că se fuma marijuana în tribună

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și