Închide meniul

Nick Kyrgios, amendă usturătoare la US Open 2022. Australianul a fost „taxat” dur pentru un nou gest golănesc

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2022, 9:09

Nick Kyrgios, amendă usturătoare la US Open 2022. Australianul a fost „taxat dur pentru un nou gest golănesc

Nick Kyrgios, la US Open 2022

Nick Kyrgios, la US Open 2022/ Profimedia

Nick Kyrgios a fost amendat la US Open, după ce a avut din nou o ieşire nervoasă. Australianul le-a adresat cuvinte grele celor din staff-ul său, pe parcursul partidei din turul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios s-a calificat în turul trei la US Open 2022, după o victorie în patru seturi. Australianul l-a învins pe Benjamin Bonzi, scor 7-6(3), 6-4, 4-6, 6-4.

Nick Kyrgios, amendă usturătoare la US Open 2022

Nick Kyrgios a fost taxat de organizatorii de la US Open, după reacţie nervoasă avută faţă de staff-ul său. Australianul va trebui să plătească suma de 11.000 de dolari pentru comportamentul său, fiind cea mai mare amendă dată la ediţia in acest an.

Jucătorul de pe locul 25 ATP a fost deranjat de faptul că nu primeşte suficientă susţinere din partea apropiaţilor săi. Pe parcursul setului al treilea, al confruntării cu Bonzi, Kyrgios a scuipat spre loja sa, adresându-le cuvinte grele oamenilor din staff-ul său. „Plecați acasă, nenorociților!„, li s-a adresat Kyrgios. Au fost printre puţinele cuvinte care pot fi reproduse, anunţă eurosport.ro.

Reclamă

Pentru calificarea în turul trei la US Open, Nick Kyrgios a primit un cec în valoare de 275.000 de dolari. Totodată, dacă va reuşi să treacă de Jeffrey Wolf, adversarul din runda următoare, australianul va fi recompensat cu 420.000 de dolari.

Rafael Nadal și-a spart nasul la US Open 2022

Rafael Nadal și-a spart nasul la US Open 2022. Momentele de panică s-au petrecut chiar în timpul meciului cu Fabio Fognini, pe care ”Matadorul” l-a învins în trei seturi, 2-6, 6-4, 6-2, 6-1.

Rafael Nadal a trecut prin clipe grele în setul al patrulea cu adversarul din Italia. Racheta ”Matadorului” s-a lovit de ciment, apoi a sărit în nasul acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

Medicii au intervenit de urgență, iar lui Rafael Nadal i-a fost pus un plasture pentru a opri sângerarea.

Marele sportiv a continuat partida, pe care a câștigat-o în 2 ore și 38 de minute.

”Sunt ok. Am fost puțin amețit la început. Mi s-a mai întâmplat la golf, dar nu cu o rachetă de tenis”, s-a amuzat Nadal la finalul meciului.

Patrick Mouratoglou, explicații după eliminarea șoc a Simonei Halep de la US Open 2022

Patrick Mouratoglou a venit cu explicații după eliminarea șoc a Simonei Halep de la US Open 2022. Sportiva noastră a părăsit competiția încă din primul tur, după ce a fost învinsă de Daria Snigur.

Jucătoarea de 20 de ani venită din calificări s-a impus cu 2-6, 6-0, 4-6, iar Simona Halep a părăsit US Open în primul tur pentru a patra oară în carieră.

„Din păcate, este sfârșitul sezonului nostru din SUA. S-a încheiat cu o mare dezamăgire imediat după un rezultat grozav cu titlul la Toronto. Orice s-ar întâmpla, bine sau rău, ceea ce contează întotdeauna cel mai mult este încrederea în acest proces și sentimentul profund de a face lucrurile potrivite pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

Mulțumesc, Simona Halep, pentru că ai dat totul în fiecare zi. Este tot ce ar putea cere un antrenor. Multumesc echipă, Arnaud Restifo si Candice. Mulțumesc tuturor fanilor și în special românilor pentru că au fost incredibil de susținători atât la victorie, cât și la înfrângere. Este timpul să ne pregătim pentru următoarele provocări”, a transmis Patrick Mouratoglou.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și