Închide meniul
VIDEO

Rafael Nadal și-a spart nasul la US Open 2022! Momente de panică în timpul meciului cu Fabio Fognini

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 septembrie 2022, 8:17

Rafael Nadal și-a spart nasul la US Open 2022! Momente de panică în timpul meciului cu Fabio Fognini

Rafael Nadal și-a spart nasul la US Open 2022

Rafael Nadal și-a spart nasul la US Open 2022 / Profimedia

Rafael Nadal și-a spart nasul la US Open 2022. Momentele de panică s-au petrecut chiar în timpul meciului cu Fabio Fognini, pe care ”Matadorul” l-a învins în trei seturi, 2-6, 6-4, 6-2, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal a trecut prin clipe grele în setul al patrulea cu adversarul din Italia. Racheta ”Matadorului” s-a lovit de ciment, apoi a sărit în nasul acestuia.

Rafael Nadal și-a spart nasul la US Open 2022

Medicii au intervenit de urgență, iar lui Rafael Nadal i-a fost pus un plasture pentru a opri sângerarea.

VEZI AICI VIDEO CU RAFAEL NADAL

Marele sportiv a continuat partida, pe care a câștigat-o în 2 ore și 38 de minute.

Reclamă

”Sunt ok. Am fost puțin amețit la început. Mi s-a mai întâmplat la golf, dar nu cu o rachetă de tenis”, s-a amuzat Nadal la finalul meciului.

EXCLUSIV | Adrian Cruciat, antrenorul român care îi cunoaşte pe Rafael Nadal şi Novak Djokovic

Adrian Cruciat (39 ani) este antrenorul român care îi cunoaşte pe Rafael Nadal şi Novak Djokovic. Invitat la AS.ro LIVE, acesta a dezvăluit un episod memorabil cu „Regele zgurii”, care l-a lăsat mască.

Reclamă 4 / 0/3

În urmă cu 5 ani, pe vremea când era antrenorul Soranei Cîrstea, Adrian Cruciat s-a întâlnit la Beijing cu Rafael Nadal. Acesta l-a recunoscut pe român şi l-a salutat.

„Nadal şi Djokovic sunt deosebiţi, ne-am antrenat împreună cu ei. Ne salutăm. Nadal e un tip cât se poate de normal. L-ai putea vedea pe bancă în parc jucând şah cu pensionarii. Are un joc, e disperat, se joacă toată ziua cu prietenii. E extrem de competitiv la orice.

În 2017, am fost cu Sorana (n.r. – Cîrstea) la turneul de la Beijing. Juca pe o arenă unde era şi Nadal. Sub arenă era o parcare de sute de metri. Staff-ul lui Nadal o luase înainte pentru că a rămas să semneze autografe. Ne-am intersectat pe drum. Mi-a fost jenă să îl salut. M-a salutat el: ‘Salut, Adrian! Ce faci? Cum eşti?’. Eu eram pregătit să trec pe lângă el!

Şi cu Djokovic. Eram la sală, Irina (n.r. – Begu) se pregătea. A zi: ‘Salut! Ce mai faci?’ Şi eu am avea reacţia aceea din filme: „Cine, eu?”. A crescut inima în mine!”, a declarat Adrian Cruciat, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și