Închide meniul

Novak Djokovic, dorit cu orice preț la US Open! Fanii au lansat o petiție online, unde s-au strâns 12.000 de semnături

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2022, 14:36

Novak Djokovic, dorit cu orice preț la US Open! Fanii au lansat o petiție online, unde s-au strâns 12.000 de semnături

Novak Djokovic, dorit cu orice preț la US Open

Novak Djokovic, la Wimbledon 2022 / Profimedia

Novak Djokovic este dorit cu orice preț la US Open. O petiţie online a fost lansată în 21 iunie pentru a cere guvernului SUA să-l lase pe ”Nole” să participe la turneul de Grand Slam programat în perioada 29 august-11 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nevaccinat împotriva COVID-19, sârbul nu îndeplineşte condiţiile cerute de guvernul american pentru intrarea pe teritoriul SUA a cetăţenilor străini.

Novak Djokovic, dorit cu orice preț la US Open

Fanii săi au lansat o petiţie online pe site-ul change.org pe 21 iunie. Acesta din urmă a primit până acum 12.000 de semnături.

„În această etapă a pandemiei, nu există niciun motiv pentru a nu permite lui Djokovici să joace US Open. Guvernul SUA şi USTA (Federaţia Americană de Tenis) trebuie să facă totul pentru a-i permite să joace. FĂ-O POSIBIL, USTA!”, se poate citi în preambulul acestei petiţii, conform lequipe.fr.

Împiedicat să concureze la Australian Open la începutul anului, Djokovic a reuşit să se evolueze la Roland Garros şi Wimbledon, unde a câştigat cel de-al 21-lea titlu de Grand Slam împotriva lui Nick Kyrgios.

Reclamă

Novak Djokovic, anunț clar în legătură cu participarea la US Open 2022

Novak Djokovic este resemnat în legătură cu participarea la US Open 2022. Proaspătul campion de la Wimbledon 2022 a vorbit despre ultimul Grand Slam al anului. La fel ca la Australian Open, jucătorii participanți vor trebui să prezinte certificatul verde, primit în urma vaccinului anti-Covid.  

Novak Djokovic a decis să nu se vaccineze împotriva coronavirusului, iar acest lucru a declanșat o polemică uriașă în lumea sportului mondial.  

Novak Djokovic a reamintit că nu este vaccinat și nici nu intenționează să o facă. Astfel, singura posibilitate pentru ca Nole să fie prezent la prestigiosul turneu din SUA este ca organizatorii americani să-i ofere o scutire.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, fostul lider mondial este conștient că un astfel de scenariu este puțin probabil:

„Acum sunt în vacanţă. Dacă voi juca sau nu la un turneu în curând, voi vedea. Mă voi odihni două săptămâni, pentru că ultimele zile au fost obositoare. Apoi, vom vedea, eu aştept o veste bună din Statele Unite pentru că îmi doresc să merg, să joc un turneu sau două înainte de US Open.

Nu sunt vaccinat şi nu intenţionez să mă vaccinez, aşa că singura veste bună pe care o pot primi este ca ei să renunţe la obligativitatea cardului verde de vaccinare pentru intrarea în SUA. Sau o scutire. Nu ştiu. Nu cred că o scutire este posibilă, realistă. Dacă este o posibilitate, nu ştiu ce va fi. Nu am multe răspunsuri.  Dacă va fi imposibil să joc în Statele Unite, atunci trebuie să văd ce suplineşte restul sezonului.

Ca să fiu sincer, nu cred că voi pleca într-o căutare puncte. Dacă am înţeles bine, câştigarea unui turneu de Grand Slam îmi asigură un loc la Mastersul de final de an, cu excepţia faptului de a fi în afara topului 20. Cu punctele acumulate până acum, eu cred că voi fi în Top 20″, a spus Novak Djokovic, după ce a câștigat Wimbledon 2022, citat de ESPN.

US Open 2022 se va desfășura în perioada 29 august – 11 septembrie.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și