Închide meniul

Novak Djokovic, gest de mare campion după finala de la US Open! Mesaj uriaş pentru Emma Răducanu: „Eşti fantastică”. Ce i-a transmis lui Daniil Medvedev

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 septembrie 2021, 22:35

Novak Djokovic, gest de mare campion după finala de la US Open! Mesaj uriaş pentru Emma Răducanu: „Eşti fantastică. Ce i-a transmis lui Daniil Medvedev

Novak Djokovic și-a anunțat prezența la primul turneu după scandalul de la Australian Open 2022

Profimediaimages

Djokovic a jucat ultimul game al partidei cu Daniil Medvedev cu lacrimi în ochi. Daniil Medvedev l-a învins pe sârb în 3 seturi, cu scorul 6-4, 6-4, 6-4. La câteva ore distanţă, Nole a ţinut să le transmită fanilor că jucătorul de 25 de ani a meritat să fie rege la Flushing Meadows.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic, mesaj pentru Emma Răducanu şi Daniil Medvedev

Campion în acest an la Australian Open, Wimbledon şi Roland Garros, Djokovic a ţinut să o felicite şi pe Emma Răducanu. Sportiva cu origini româneşti a câştigat competiţia feminină de la US Open după ce a venit din calificări. Tânăra de 18 ani nu a pierdut niciun set pe toată durata turneului, iar Novak s-a declarat umit de performanţa ei.

„Felicitări ambilor campioni. A fost o poveste uimitoare în competiţia feminină, cu două adolescente care au concurat în finală. Emma ești fantastică! Daniil, meriţi cu prisosinţă primul tău titlu de Grand Slam!”, a fost mesajul transmis de Novak Djokovic pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Reclamă

Pentru Medvedev este al 13-lea trofeu din carieră, al patrulea din 2021 (după Marsilie, Mallorca şi Toronto). Rusul a jucat a doua oară în ultimul act la US Open, după finala pierdută în 2019 în faţa lui Rafael Nadal. Daniil Medvedev va primi 2,5 milioane de dolari şi 2.000 de puncte, iar Djokovic 1,25 de milioane de dolari şi 1.200 de puncte ATP.

Emma Răducanu, urcare spectaculoasă în clasamentul WTA

„Invincibila” Emma Răducanu, câştigătoarea turneului US Open, a urcat 127 de poziţii în clasamentul WTA şi acum este pe locul 23. Succesul sportivei cu origini româneşti n-a fost unul întâmplător. Emma a cucerit trofeul fără să piardă niciun set în 10 meciuri. Englezii consideră triumful ca fiind cel mai mare din istoria Angliei.

Am jucat împotriva unor adversare grozave. Vorbim de o campioană olimpice, jucătoare din top 20 WTA. Când joci împotriva lor, e clar că ajungi mai bun. Dacă nu o faci, pierzi. A fost o experienţă minunată. Sunt cea mai fericită!”, a spus Emma Răducanu, citată de standard.co.uk.

Reclamă 4 / 0/3

În ierarhia anunţată luni, Simona Halep a înregistrat o urcare de două poziţii şi este acum pe 11, cu 4051 de puncte.

Recomandări
  • Novak Djokovic – Daniil Medvedev 4-6, 4-6, 4-6
  • Djokovic i-a transmis un mesaj emoţionant Emmei Răducanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și