Închide meniul

Rafael Nadal, eliminat de la US Open 2022! Frances Tiafoe a produs surpriza turneului. „El Matador”, reacție sinceră: ”Nu mă gândesc la tenis, vreau o resetare!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2022, 8:19

Rafael Nadal, eliminat de la US Open 2022! Frances Tiafoe a produs surpriza turneului. „El Matador, reacție sinceră: ”Nu mă gândesc la tenis, vreau o resetare!”

Rafael Nadal, eliminat de la US Open 2022

Rafael Nadal, eliminat de la US Open 2022 / Profimedia

Rafael Nadal a fost eliminat de la US Open 2022. Frances Tiafoe a produs surpriza turneului și l-a eliminat pe „El Matador”, scor 6-4, 4-6, 6-4, 6-3, la capătul unui meci care a durat trei ore și 32 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, marele campion a avut o reacție sincer. A explicat faptul că viața personală l-a afectat, motiv pentru care consideră că este momentul pentru o ”resetare” în viața sa.

Rafael Nadal, eliminat de la US Open 2022

”Am jucat prost, iar el a jucat bine. Dacă vreau să fiu în sferturi la US Open trebuie să joc mai bine decât am jucat. Acest lucru este clar. Am avut șansele mele, cu break-ul din setul patru, și alte momente pentru a merge mai departe. Anii trec. Este ciclul vieții. Unii coboară în clasament, alții urcă, iar viața continuă să se miște și lumea continuă să existe. Toată viața a fost la fel. Sunt sus de mult timp, dar vor veni alții și eu voi pleca de acolo.

Tocmai am ieșit după ce am pierdut în optimile de la US Open, în acest moment îmi este greu să am o analiză clară a viitorului meu imediat. Acum vreau să mă duc acasă, am lucruri mai importante de făcut decât să joc tenis. Nu mă gândesc acum la tenis.

”Nu mă gândesc la tenis! Este momentul să fac o resetare!

Voi lua deciziile pe care trebuie să le iau în funcție de ceea ce se va întâmpla. Aspectul personal are acum prioritate față de cel profesional. A trebuit să fac un efort aici. Nu mi-a ieșit, dar acum este momentul să fac o resetare. Au fost câteva luni grele. De acum trebuie să o iau de la capăt din punct de vedere profesional și să rezolv personal o problemă atât de importantă precum nașterea primului meu copil. Să sperăm că totul va merge bine.

Reclamă

 Îl felicit pe rival, am încercat, dar din păcate nu a fost posibil. M-am antrenat bine, dar la nivel de competiție mi-a lipsit ceva în ceea ce privește prospețimea, și poate și o oarecare liniște sufletească. Realitatea este simplă, nu am jucat bine și când nu joci suficient de bine, nu câștigi. Despre asta este vorba în sport”, a reacționat Nadal, citat de eurosport.ro.

Chiar dacă a fost eliminat, Rafael Nadal poate ajunge lider ATP. Acest lucru se va întâmpla dacă Carlos Alcaraz și Casper Ruud nu se vor califica în marea finală.

Reclamă 4 / 0/3

Rafael Nadal și-a spart nasul la US Open 2022

Rafael Nadal și-a spart nasul la US Open 2022. Momentele de panică s-au petrecut chiar în timpul meciului cu Fabio Fognini, pe care ”Matadorul” l-a învins în trei seturi, 2-6, 6-4, 6-2, 6-1.

Rafael Nadal a trecut prin clipe grele în setul al patrulea cu adversarul din Italia. Racheta ”Matadorului” s-a lovit de ciment, apoi a sărit în nasul acestuia.

Medicii au intervenit de urgență, iar lui Rafael Nadal i-a fost pus un plasture pentru a opri sângerarea. Marele sportiv a continuat partida, pe care a câștigat-o în 2 ore și 38 de minute.  

”Sunt ok. Am fost puțin amețit la început. Mi s-a mai întâmplat la golf, dar nu cu o rachetă de tenis”, s-a amuzat Nadal la finalul meciului.

Recomandări
  • Rafael Nadal, eliminat de la US Open 2022
  • Frances Tiafoe a produs surpriza turneului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și