Închide meniul

Reacţia dură a lui Cristian Tudor Popescu, după descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open: "E înfiorător câţi imbecili există pe această planetă"

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2020, 14:25

Reacţia dură a lui Cristian Tudor Popescu, după descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open: "E înfiorător câţi imbecili există pe această planetă"

MMA / Vlad Stan via Hepta

Cristian Tudor Popescu

  • Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open
  • Reacţia lui Cristian Tudor Popescu

Novak Djokovic se află în mijlocul unui scandal imens. Numărul 1 ATP a fost descalificat de la US Open după ce a lovit cu mingea arbitra de linie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia descalificării lui Nole a fost corectă, dreaptă. Altceva este întristător, depresant chiar… E înfiorător câţi imbecili există pe această planetă. Nu au logică, nu au bun simţ, nu au simţul dreptăţii, al corectitudinii, al respectării regulii. Nu e în chestie, cum ar zice Maiorescu, dacă a stat în intenţia lui Djokovic să o lovrească pe doamna arbitru. Bineînţeles că nu a fost intenţia lui, sunt convins şi eu de acest lucru, dar nu contează. E vorba de norme, de reguli, de lege şi trebuie respectate.

Djokovic ar trebui să le cunoască, pentru că sunt scrise în regulament! Nu intră în discuţie intenţionalitatea… Dacă loveşti un arbitru cu mingea în momentul în care jocul e întrerupt, descalificarea este clară. Spun asta pentru că am văzut şi acest tip de argumentaţie
Prostia este infinită! Ferească Dumnezeu! Atunci, arbitrul e pregătit să se ferească. Doamna era relaxată, pentru că partida era întreruptă. Nole se manifesta, în afara jocului, îşi manifesta frustrarea
”, a spus Cristian Tudor Popescu pentru Prosport.

Reclamă

CTP laudă atitudinea lui Djokovic după incident

Cristian Tudor Popescu a lăudat atitudinea lui Novak Djokovic după incident. 

Sau faptul că vrea să îşi facă o asociaţie paralelă… Păi, interesul lor era să îl ţină în competiţie, să îl atragă şi să îl convingă să rămână! Am o senzaţie ciudată, dată de faptul că îmbătrânesc, dar creşte mult cantitatea de prostie. Odată cu deşeurile care sufocă planeta, creşte şi prostia. De ce a făcut asta? A fost o deformare spaţială cauzată de hăul imens al arenei. Singura întrebare este aceasta: de ce a făcut un profesionist ca Djokovic o asemenea mişcare?

Reclamă

Răspunsul meu este următorul: jucând aceste meciuri pe stadioane pustii, cu mai puţin personal pe teren, se creează un sentiment de însigurare. Nici Djokovic nu a fost obişnuit cu astfel de hăuri. Arena aceea are 15 mii de locuri… Îţi mişcă reperele spaţiale. Jucând şi antrenându-se cu foarte puţini oameni în jurul său, el a fost convins că acolo unde a trimis nu va fi nimeni. A fost o deformare spaţială. Atitudinea lui ulterioară a fost impecabilă, nu a urlat, nu a dat cu racheta de pământ. Şi-a prezentat scuzele, şi-a însuşit vina, ca un mare campion ce este”, a mai spus CTP.

Novak Djokovic, descalificat la US Open

Momente incredibile la US Open. Novak Djokovic a fost eliminat din turneul de la Flushing Meadows după ce a fost descalificat.

În primul set al partidei cu Carreno Busta, după ce ibericul a făcut break-ul la 6-5, sârbul a aruncat mingea spre o arbitră, pe care a şi lovit-o. Aceasta s-a prăbuşit şi nu a putut respira pentru un moment.

Reclamă 4 / 0/3

Djokovic şi-a cerut imediat scuze şi s-a dus repede spre arbitru, o doamnă, pentru a fi primul care o ajută. Chiar dacă aceasta şi-a revenit, oficialii au luat decizia de a-l descalifica pe Nole.

După mai multe minute, supervizorul turneului a decis să aplice regulamentul la literă, asta chiar dacă sârbul şi-ar fi dorit să scape cu un avertisment.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep
WTA • 20 mart., 10:28
„Tractorista Wozniacki!” Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep
Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
WTA • 18 mart., 21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent