Închide meniul

Reacția presei internaționale, după ce Simona Halep a fost eliminată de Daria Snigur în primul tur de la US Open 2022: „Senzațional!”

Cosmin Cioboată Publicat: 29 august 2022, 23:31

Reclamă
Reacția presei internaționale, după ce Simona Halep a fost eliminată de Daria Snigur în primul tur de la US Open 2022: „Senzațional!

Simona Halep, eliminată de Daria Snigur de la US Open 2022

Simona Halep, eliminată de Daria Snigur de la US Open 2022 / Profimedia

Simona Halep (7 WTA, 30 de ani) a fost eliminată de Daria Snigur (124 WTA, 20 de ani), scor 2-6, 6-0, 4-6, în primul tur la US Open 2022. Tânăra jucătoare din Ucraina, venită din calificări, a pus în scenă o prestație incredibilă și a produs „cutremurul” la Flushing Meadowsh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa internațională a reacționat imediat după eliminarea-șoc a Simonei Halep.

Reacția presei internaționale, după ce Simona Halep a fost eliminată de Daria Snigur în primul tur de la US Open 2022

Aflată pe locul 124 WTA, Daria Snigur s-a aflat la prima confruntare cu o jucătoare din TOP 10. Pentru Simona este a 3-a eliminare în primul tur de la US Open în ultimele 5 prezențe la New York.

Site-ul WTA a aplaudat la scenă deschisă performanța fantastică reușită de Daria Snigur, care la finalul partidei a izbucnit în lacrimi și a dedicat victoria poporului ucrainean care suferă teribil din cauza războiului declanșat de Rusia.

„Prima apariție pe tabloul principal al unui Grand Slam se încheie cu emoții. Daria Snigur, jucătoare venită din calificări, a eliminat-o pe Simona Halep, aflată pe locul 7 WTA”, a scris WTA, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă
Reclamă 4

 

De asemenea, presa ucraineană a sărbătorit la scenă deschisă victoria răsunătoare a Dariei, aflată la debutul său pe tabloul principal al unui Grand Slam.

Reclamă

„Jucătoarea din Ucraina Daria Snigur (124 WTA) a început aventura de la US Open cu o victorie. În primul tur, ucraineanca venită din calificări a eliminat în mod senzațional fostul lider WTA, Simona Halep.

Acesta a fost primul meci al Dariei cu o jucătoare din TOP 10 WTA. Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open pentru a 3-a oară în ultimele 5 participări.

De notat că românca era considerată a doua favorită la câștigarea Grand Slam-ului de la Flushing Meadows. În turul următor, Snigur va juca împotriva învingătoarei dintre Magdalena Frech (103 WTA) și Rebecca Marino (106 WTA)”, a notat sport.ua.

Daria Snigur a izbucnit în lacrimi după ce a eliminat-o pe Simona Halep de la US Open 2022

Daria Snigur a izbucnit în plâns, după victoria uluitoare cu Simona Halep din primul tur de la US Open. Ucraineanca nu şi-a putut stăpâni emoţiile la finalul partidei.

Daria Snigur a mulţumit familie şi fanilor, la finalul meciului cu Simona Halep de la Openul American. A fost prima partidă pe tabloul principal pentru jucătoarea de 20 de ani.

„Sunt foarte fericită, e greu să spun ceva acum. Vreau să-i mulțumesc SImonei, pentru mine a fost o experiență deosebită să joc împotriva ei. Nu credeam că o s-o pot învinge. Vreau să le mulțumesc celor care m-au sprijinit astăzi.

Meciul acesta e pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru fanii mei. Vreau să le mulţumesc tuturor!”, a declarat Daria Snigur, pentru Eurosport, după meciul cu Simona Halep.

Simona Halep, cifre dezastruoase în meciul cu Daria Snigur

Simona Halep a avut parte de un debut horror la US Open 2022. Românca a pierdut în mod incredibil primul set, scor 6-2, în fața ucrainencei Daria Snigur (20 de ani), aflată la prima prezență pe tabloul principal de la Flushing Meadows.

Simona Halep a fost de nerecunoscut în prima parte a dueului cu Daria Snigur, o jucătoare în vârstă de 20 de ani venită din calificări.

Tănăra din Ucraina a dictat jocul din primul set, punându-i mari probleme Simonei. Sportiva din Constanța a avut o prestație de coșmar și a comis nu mai puțin de 11 erori neforțate.

„Simo” n-a strălucit nici la serviciu. Jucătoarea noastră a fost depășită de Daria Snigur la punctele câștigate pe primul serviciu (67% – 55%), cât și pe al doilea (50% – 20%). Simona și-a pierdut de 3 ori serviciul, la 0-1, 0-3 și 1-4.

Simona Halep n-a stat bine nici la retur, reușind un procent de numai 33% pe primul serviciu al adversarei.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și