Închide meniul

Scene șocante la US Open 2023. Un spectator, scos încătușat din tribune, după ce și-a lipit tălpile de scările arenei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 septembrie 2023, 8:55

Scene șocante la US Open 2023. Un spectator, scos încătușat din tribune, după ce și-a lipit tălpile de scările arenei

Scene șocante la US Open 2023. Un spectator, scos încătușat din tribune

Incindente la US Open 2023 / Profimedia Images

Scene șocante au avut loc la US Open 2023, la începutul setului doi al semifinalei dintre Cori Gauff și Karolina Muchova. 4 protestatari împotriva combustibililor fosili au întrerupt partida, iar 8 polițiști au fost nevoiți să intervină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 6-4, 1-0 pentru Gauff, patru protestatari au scandat împotriva folosirii combustibililor fosili, iar intervenția chiar și rapidă a stewarzilor a fost inutilă.

Scene șocante la US Open 2023

Gauff și Muchova au părăsit apoi arena, pentru ca oamenii legii să își facă treaba în liniște. Trei dintre cei patru protestatari au fost imediat scoși din arenă, dar ultimul a produs o pauză de o oră a semifinalei.

Acesta a ales să își lipească tălpile de scările arenei, chiar în fața scaunului unde stătea. Bărbatul a fost imediat încătușat, dar o echipă de medici a avut nevoie de aproape o oră pentru a rezolva ”problema” fără ca acesta să fie rănit.

Reclamă

„Nu există niciun dubiu pe un stadion de 24.000 de locuri – sperăm ca oamenii să nu-și facă idei. Știm că la aceste evenimente, protestatarii de mediu folosesc platforma.

Securitatea va fi reluată împreună cu poliția din New York pentru a vedea ce mai putem face pentru a preveni acest lucru pe viitor”, a fost reacția directoarei turneului, Stacey Allaster.

Reclamă 4 / 0/3

Aryna Sabalenka – Coco Gauff e finala de la US Open 2023

Aryna Sabalenka – Coco Gauff e finala de la US Open 2023. Sportiva din Belarus a ajuns în cea de-a doua finală de Grand Slam a carierei, după o revenire spectaculoasă.

Noul lider mondial a pierdut primul set cu 6-0 în fața lui Madison Keys. Favorita doi a revenit apoi și a egalat după un tie-break adjudecat la 1. Asta în pofida faptului că Keys a servit pentru meci.

Keys, cap de serie 17, a avut un break în față în setul decisiv, dar Aryna a făcut imediat rebreak la 4-3. Apoi, Sabalenka a salvat două mingi de break în game-ul 8, americanca ratând astfel șansa să servească din nou pentru finală.

În tie-break, Sabalenka s-a impus la 3 și, după mai mult de două ore și jumătate de tenis incredibil, s-a calificat în finala de la US Open 2023, după 0-6, 7-6, 7-6. Acolo, ea se va duela pentru trofeu cu Coco Gauff. Americanca a bătut-o pe Karolina Muchova, cu 6-4, 7-5.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și