Închide meniul

Scene șocante la US Open 2023. Un spectator, scos încătușat din tribune, după ce și-a lipit tălpile de scările arenei

Dan Roșu Publicat: 8 septembrie 2023, 8:55

Reclamă
Scene șocante la US Open 2023. Un spectator, scos încătușat din tribune, după ce și-a lipit tălpile de scările arenei

Scene șocante la US Open 2023. Un spectator, scos încătușat din tribune

Incindente la US Open 2023 / Profimedia Images

Scene șocante au avut loc la US Open 2023, la începutul setului doi al semifinalei dintre Cori Gauff și Karolina Muchova. 4 protestatari împotriva combustibililor fosili au întrerupt partida, iar 8 polițiști au fost nevoiți să intervină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 6-4, 1-0 pentru Gauff, patru protestatari au scandat împotriva folosirii combustibililor fosili, iar intervenția chiar și rapidă a stewarzilor a fost inutilă.

Scene șocante la US Open 2023

Gauff și Muchova au părăsit apoi arena, pentru ca oamenii legii să își facă treaba în liniște. Trei dintre cei patru protestatari au fost imediat scoși din arenă, dar ultimul a produs o pauză de o oră a semifinalei.

Acesta a ales să își lipească tălpile de scările arenei, chiar în fața scaunului unde stătea. Bărbatul a fost imediat încătușat, dar o echipă de medici a avut nevoie de aproape o oră pentru a rezolva ”problema” fără ca acesta să fie rănit.

Reclamă
Reclamă 4

„Nu există niciun dubiu pe un stadion de 24.000 de locuri – sperăm ca oamenii să nu-și facă idei. Știm că la aceste evenimente, protestatarii de mediu folosesc platforma.

Securitatea va fi reluată împreună cu poliția din New York pentru a vedea ce mai putem face pentru a preveni acest lucru pe viitor”, a fost reacția directoarei turneului, Stacey Allaster.

Reclamă

Aryna Sabalenka – Coco Gauff e finala de la US Open 2023

Aryna Sabalenka – Coco Gauff e finala de la US Open 2023. Sportiva din Belarus a ajuns în cea de-a doua finală de Grand Slam a carierei, după o revenire spectaculoasă.

Noul lider mondial a pierdut primul set cu 6-0 în fața lui Madison Keys. Favorita doi a revenit apoi și a egalat după un tie-break adjudecat la 1. Asta în pofida faptului că Keys a servit pentru meci.

Keys, cap de serie 17, a avut un break în față în setul decisiv, dar Aryna a făcut imediat rebreak la 4-3. Apoi, Sabalenka a salvat două mingi de break în game-ul 8, americanca ratând astfel șansa să servească din nou pentru finală.

În tie-break, Sabalenka s-a impus la 3 și, după mai mult de două ore și jumătate de tenis incredibil, s-a calificat în finala de la US Open 2023, după 0-6, 7-6, 7-6. Acolo, ea se va duela pentru trofeu cu Coco Gauff. Americanca a bătut-o pe Karolina Muchova, cu 6-4, 7-5.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și