Închide meniul

Simona Halep a revenit la US Open. Primele imagini cu românca la antrenamente, alături de Patrick Mouratoglou

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2022, 20:24

Simona Halep a revenit la US Open. Primele imagini cu românca la antrenamente, alături de Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou, reacţie în miez de noapte. A răbufnit după ce Simona Halep a fost acuzată în al doilea caz de doping

Patrick Mouratoglou şi Simona Halep, în timpul unui antrenament / Profimedia

  • Simona Halep a revenit la US Open
  • Românc, alături de Patrick Mouratoglou la antrenamente

Simona Halep a început antrenamentele pentru US Open, alături de Patrick Mouratoglou. Românca va participa la ultimul Grand Slam al anului, la care se află printre favorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a reveni în top WTA, după succesul de la Toronto. Românca s-a retras ulterior înaintea partidei din turul secund de la Cincinnati, acuzând o accidentare la coapsă.

Simona Halep a început antrenamentele pentru US Open, alături de Patrick Mouratoglou

Simona Halep se antrenează, după problemele acuzate la Cincinnati. Românca a postat o fotografie pe contul oficial de Instagram cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou, alături de mesajul „Primul antrenament alături de antenor pe Arthur Ashe”.

Reclamă
Simona Halep a revenit la US Open/ Instagram Simona Halep
Simona Halep a revenit la US Open/ Instagram Simona Halep

De cealaltă parte, şi Patrick Mouratoglou a imortalizat momentul în care Simo a revenit la US Open. Antrenorul francez a postat o fotografie, alături de româncă, având un mesaj asemănător cu cel transmis de fostul lider WTA.

Simona Halep s-a pregătit pe parcursul zilei de sâmbătă pe cea mai mare arenă din complexul de la US Open. „Arthur Ashe” are o capacitate de peste 23.000 de locuri, ceea ce îl face cel mai mare stadion de tenis din lume.

Reclamă
Simona Halep a revenit la US Open/ Instagram Simona Halep
Simona Halep a revenit la US Open/ Instagram Simona Halep

Ultimul Grand Slam al anului se va desfăşura în perioada 29 august – 11 septembrie. La US Open, Simona Halep s-a oprit anul trecut în optimi. Cel mai bun rezultat al lui Simo la Flushing Meadows este semifinala din 2015, când era învinsă de Flavia Penetta, care ulterior a câştigat trofeul.

Ce loc va ocupa Simona Halep în clasamentul WTA, după ce s-a retras de la Cincinnati. Românca se recuperează pentru US Open

Simona Halep a reuşit să revină în top 10 WTA, după succesul de la Toronto. Simo a reuşit să câştige primul turneu alături de antrenorul Patrick Mouratoglou, după o finală colosală disputată cu Beatriz Haddad Maia.

Cu toate acestea, românca va pierde un loc în clasament, urmând a fi depăşită de Aryna Sabalenka, cea care este calificată în semifinalele turneului de la Cincinnati. Simo ar mai fi putut pierde încă o poziţie, în cazul în care Jessica Pegula s-ar fi calificat şi ea în penultimul act. Americanca însă, a pierdut în sferturi în faţa lui Caroline Garcia.

Reclamă 4 / 0/3

Până la US Open, Simona Halep ar putea să-şi păstreze locul 7 WTA, poziţie care i-ar putea asigura o tragere la sorţi mai norocoasă. Săptămâna viitoare vor avea loc două turnee, la Cleveland şi Granby, însă principalele jucătoare ale lumii nu vor lua startul la ele.

Pe lângă faptul că a reuţit să revină în top 10 WTA, prin succesul de la Toronto, Simona Halep a acumulat puncte importante şi în vederea participării la Turneul Campionaelor. Românca se află pe locul 4 în clasamentul WTA Race, fiind depăşită doar de Iga Swiatek, Ons Jabeur şi Jessica Pegula.

Ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, va debuta pe 29 august, şi se va încheia două săptămâni mai târziu, pe 11 septembrie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”