Închide meniul

Simona Halep, revenire de mare campioană în primul tur de la US Open 2022! Românca a câștigat la 0 setul 2 în fața Dariei Snigur

Cosmin Cioboată Publicat: 29 august 2022, 22:23

Reclamă
Simona Halep, revenire de mare campioană în primul tur de la US Open 2022! Românca a câștigat la 0 setul 2 în fața Dariei Snigur

Simona Halep, la US Open 2022

Simona Halep, la US Open 2022 / Profimedia

Simona Halep a reușit o revenire de mare campioană în primul tur de la US Open 2022. Sportiva noastră a câștigat la 0 setul al doilea în fața Dariei Snigur, o jucătoare în vârstă de 20 de ani aflată la prima apariție pe tabloul principal de la Flushing Meadows.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona n-a renunțat la luptă și a revenit în joc în mare stil, după ce pierduse primul set rușinos, cu 6-2.

Simona Halep, revenire de mare campioană în primul tur de la US Open 2022

„Simo” nu i-a oferit vreo șansă jucătoarei din Ucraina în partea secundă, reușind să-și adjudece setul în numai 24 de minute și să trimită partida în decisiv.

Simona Halep a reușit un as și a comis o singură dublă greșeală în setul 2. Sportiva din Constanța a stat mult mai bine și la serviciu, în comparație cu primul set. Românca a avut un procentaj de 75% pe primul serviciu și 86% pe al doilea.

Simona Halep a fost de nerecunoscut în prima parte a dueului cu Daria Snigur, puștoaica din Ucraina venită din calificări.

Reclamă

Tănăra de 20 de ani a dictat jocul din primul set, punându-i mari probleme Simonei. Sportiva din Constanța a avut o prestație de coșmar și a comis nu mai puțin de 11 erori neforțate.

„Simo” n-a strălucit nici la serviciu. Jucătoarea noastră a fost depășită de Daria Snigur la punctele câștigate pe primul serviciu (67% – 55%), cât și pe al doilea (50% – 20%). Simona și-a pierdut de 3 ori serviciul, la 0-1, 0-3 și 1-4.

Simona Halep n-a stat bine nici la retur, reușind un procent de numai 33% pe primul serviciu al adversarei.

Reclamă 4 / 0/3

Mats Wilander, cuvinte uriaşe pentru ”Simo”

Simona Halep este considerată de Mats Wilander una dintre jucătoarele cu şanse mari la marele trofeu. La Wimbledon, Simona Halep a ajuns până în semifinale, deşi părea că are drum liber către trofeu. Chiar şi aşa, Wilander a rămas impresionat de Halep pe iarnba de la Londra.

Wilander mai spune că Halep poate câştiga orice turneu în acest moment, iar Patrick Mouratoglou are un rol important în asta.

Simona are puterea să câștige orice turneu deoarece lucrează intens cu Patrick să lovească mai puternic și să servească mai bine. Partea cea mai ușoară este să ai mai multă putere și să faci mai multe cu mingea de tenis. Când te uiți la Simona, trebuie să te uiți la dezvoltarea și la îmbunătățirile ei ca jucătoare, nu neapărat la îmbunătățirile ca rezultate deoarece acestea nu pot apărea doar pentru că a servit mai bine ori pentru că a lovit mingea mai puternic.

 Nu înseamnă automat că va câștiga Grand Slam-uri automat, dar ce am văzut în privirea ei în timpul Wimbledon a fost încântător. Este încântată de fiecare zi petrecută alături de Patrick, de dezvoltarea sa, iar dacă nu ai asta nu poți să muncești în continuare. Sunt convins că vom vedea aceeași privire în ochii săi la US Open. Simona crede că poate câștiga Grand Slam-uri, așa că și eu cred„, a spus Mats Wilander pentru Eurosport.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes Vezi toate știrile
Citește și