Închide meniul
VIDEO

Sorana Cîrstea și Irina Begu, eliminate de la US Open 2022! România a rămas fără reprezentante la New York + „Sori” a aruncat cu racheta de nervi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 septembrie 2022, 22:55

Sorana Cîrstea și Irina Begu, eliminate de la US Open 2022! România a rămas fără reprezentante la New York + „Sori a aruncat cu racheta de nervi

Sorana Cîrstea și Irina Begu, în timpul unui meci

Sorana Cîrstea și Irina Begu, în timpul unui meci / Colaj Profimedia

Sorana Cîrstea și Irina Begu au fost eliminate de la US Open 2022, după înfrângerile cu Belinda Bencic, scor 6-3, 5-7, 2-6, respectiv Yue Yuan, scor 3-6, 6-7.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a rămas fără reprezentante la US Open 2022.

Sorana Cîrstea și Irina Begu, eliminate de la US Open 2022

Aproape două ore și jumătate a durat partida dintre Sorana Cîrstea și Belinda Bencic. Românca a câștigat primul set, dar le-a cedat pe următorul.

Cîrstea și-a ieșit din minți în setul al doilea, când a fost egalată de Bencic la 5-5, iar românca a aruncat racheta de pământ.

Reclamă

Sorana Cîrstea a ratat șansa să-și egaleze cea mai bună performanța la Flushing Medows. „Sori” a mai ajuns în turul al treilea la US Open în 2009, 2019 și 2020.

La rândul său, Irina Begu a avut parte de un duel complicat în fața sportivei din China, Yue Yuan. Românca a pierdut primul set în 37 de minute, apoi a încercat să trimită meciul în decisiv, însă a cedat la tie-break, cu 7-6.

Pentru participarea în turul al doilea, Sorana Cîrstea și Irina Begu vor încasa cu un cec de 121.000 de dolari, precum şi 70 de puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3

Știrea inițială

Imediat după încheierea meciului Soranei Cîrstea cu Belinda Bencic, Irina Begu va încerca să obțină prima ei calificare în turul al treilea la US Open.

Adversara Irinei Begu este chinezoaica Yue Yuan (23 de ani, 142 WTA), debutantă în turneele de Grand Slam.

Irina Begu a avut anul acesta un parcurs remarcabil la Roland Garros, unde a ajuns până în optimi.

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou, după eşecul dureros al Simonei Halep la US Open 2022

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Patrick Mouratoglou, după ce Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open 2022. Simo a pierdut ruşinos în faţa Dariei Snigur, aflată la prima ei victorie în circuitul WTA. Ucraioneanca s-a impus cu 6-2, 0-6, 6-4.

„De ce nu o sunați pe ea să o întrebați ce s-a întâmplat? Are părinți, are antrenor… Eu de băiatul ăsta, de antrenor, nu am am auzit ca jucător. Cred că nu a jucat nici la turnee satelit. Înțelegi?

Reclamă

Poate că este un antrenor bun, nu știu, dar la tenis nu cred că se pricepe, după mine, mintea mea… Am văzut că el îi critică pe Nadal, că nu știu cum nu dă, pe Federer, că nu știu ce naiba face. El ce știe să dea? Că văd că îi critică pe toți?”, a spus Ilie Năstase, conform playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și