Închide meniul

„Thriller” la US Open. Karen Khachanov l-a învins dramatic pe Nick Kyrgios şi s-a calificat în semifinale

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 septembrie 2022, 8:43

„Thriller la US Open. Karen Khachanov l-a învins dramatic pe Nick Kyrgios şi s-a calificat în semifinale

Karen Khachanov l-a învins pe Nick Kyrgios

Karen Khachanov l-a învins pe Nick Kyrgios/ Profimedia

Karen Khachanov l-a învins pe Nick Kyrgios şi s-a calificat în semifinale la US Open. Rusul este pentru prima dată în carieră în penultimul act al unui turneu de Grand Slam, după ce a câştigat dramatic în faţa lui Kyrgios, scor 7-5, 4-6, 7-5, (3) 6-7, 6-4, la capătul unui meci ce a durat aproape patru ore de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nick Kyrgios a părăsit competiţia de la Flushing Meadows. Australianul era văzut drept principal favorit la cucerirea trofeului, după ce l-a eliminat pe Daniil Medvedev, şi după ce Rafael Nadal a fost învins şi el.

„Thriller” la US Open. Karen Khachanov l-a învins pe Nick Kyrgios

Karen Khachanov, favoritul 27 al turneului de la New York, se va duela pentru un loc în ultimul act, cu Casper Ruud, cel care a trecut de Mateo Berrettini, în minimum de seturi.

În partida cu Nick Kyrgios, Karen Khachanov a avut nevoie de set decisiv. Acolo, rusul a făcut break încă din primul game şi şi-a menţinut avantajul până la final.

Reclamă

A fost a doua victorie obţinută de Karen Khachanov în faţa lui Nick Kyrgios după succesul din 2019 de la Cincinnati. Australianul a reuşit să se impună o singură dată în duelurile cu rusul, la Australian Open, în 2020.

Meci colosal la US Open 2022. Carlos Alcaraz l-a învins pe Marin Cilic, după aproape patru ore de joc

Carlos Alcaraz şi Marin Cilic au fost protagoniştii unei partide colosale la US Open 2022. Ibericul de doar 19 ani s-a calificat în sferturi, după aproape patru ore de joc.

Carlos Alcaraz s-a impus în cinci seturi, în faţa croatului Marin Cilic. Spaniolul a învins cu scorul de 6-4, 3-5, 6-4, 4-6, 6-3, şi se va lupta cu Jannik Sinner pentru un loc în penultimul act de la Flushing Meadows.

Reclamă 4 / 0/3

Carlos Alcaraz şi Marin Cilic au oferit unul dintre meciurile turneului de la această ediţie de US Open. Spaniolul a avut avantaj de 2-1 la seturi, însă Cilic a impins partida în decisiv după ce şi-a adjudecat setul patru la mare luptă.

În setul cinci, Cilic a început mai bine, cu break, însă Alcaraz a câştigat următoarele patru game-uri şi a luat o opţiune serioasă pentru victorie. Croatul nu a mai avut puterea să rveină, iar Carlos Alcaraz s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în sferturi la US Open.

Pentru un loc în penultimul act al ultimului Grand Slam al anului, Carlos Alcaraz se va duela cu un alt jucător din noua generaţie, Jannik Sinner. Italianul l-a învins în optimi pe Ilya Ivashka, tot în cinci seturi, scor 6-1, 5-7, 6-2, 4-6, 6-3. Alcaraz şi Sinner se vor afla la a cincea întâlnire directă din cicruit, scorul la general fiind de 2-2.

Carlos Alcaraz poate deveni lider mondial la finalul turneului de la US Open, în cazul în care va câştiga competiţia. Totodată, spaniolul poate ocupa fotoliul de lider după ultimul Grand Slam al anului dacă va pierde şi ultimul act, însă nu în faţa lui Casper Ruud. În acest caz, norvegianul va deveni numărul 1 ATP.

Recomandări
  • Karen Khachanov s-a calificat în semifinale la US Open
  • Rusul l-a învins pe Nick Kyrgios, după o partidă de cinci seturi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și