Închide meniul

US OPEN 2021 | Emma Răducanu – Belinda Bencic 6-3, 6-4. Performanţă uriaşă reuşită de sportiva cu origini româneşti. S-a calificat în semifinale!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 septembrie 2021, 20:30 / Actualizat: 8 septembrie 2021, 22:17

US OPEN 2021 | Emma Răducanu – Belinda Bencic 6-3, 6-4. Performanţă uriaşă reuşită de sportiva cu origini româneşti. S-a calificat în semifinale!

Emma Răducanu vine la Cluj-Napoca

Profimediaimages

LIVE SCORE Emma Răducanu – Belinda Bencic 6-3, 6-4

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Emma Răducanu s-a calificat în semifinale la US Open 2021! A eliminat-o pe Belinda Bencic şi este fără set pierdut la această ediţie a turneului de Grand Slam!

Update: FANATASTIC! Emma Răducanu a revenit fantastic de la 1-3 şi a câştigat primul set cu 6-3.

Reclamă

Update: Fabulos! Emma Răducanu a fost condusă cu 3-1 de Belinda Bencic, dar a avut o revenire fabuloasă. Conduce acum cu 4-3.

Update: A început meciul! Belinda Bencic a avut un start în forţă şi şi-a adjudecat primele două game-uri!

Update: Meciul va începe imediat!

Reclamă 4 / 0/3

Emma Răducanu, britanica de 18 ani cu origini româneşti, a dat peste cap toate calculele şi poate ajunge, în premieră, în careul de aşi al unui turneu de Grand Slam. Ocupanta locului 150 WTA este într-o formă incredibilă.

Chiar dacă a venit din calificări, Răducanu nu a pierdut niciun set până acum. Le-a eliminat, pe rând, pe Stefanie Voegele (6-2, 6-3), Shuai Zhang (6-2, 6-4), Sara Sorribes Tormo (6-0, 6-1) şi Shelby Rogers (6-2, 6-1).

Personal, sunt surprinsă că sunt aici. Nu mă așteptam. Știam că fac lucruri bune, care vor da roade odată, dar nu știam când se va întâmpla asta”, a declarat Emma Răducanu, după ce a obţinut calificarea în sferturile de finală.

Emma Răducanu şi-a asigurat deja un cec de 265.000 de dolari şi 240 de puncte WTA. Tânăra care îşi petrece vacanţele în Bucureşti s-a declarat încântată că a putut să o vadă pe Simona Halep la US Open. A povestit cum a fost întâlnirea cu idolii ei.

Simona Halep și Li Na. Este absolut minunat să o văd aici pe Simona. Chiar i-am spus ‘bună’, este o experiență grozavă!„, a spus Emma Răducanu pentru eurosport.ro.

Nu o consider surpriză pe Emma Răducanu pentru că la Wimbledon a ajuns în turul 4, a arătat un tenis plăcut și bun. Fernandez mi se pare o jucătoare completă și foarte rapidă. O nouă generație vine din urmă, mă bucur pentru ele„, a declarat Simona Halep după revenirea în ţară.

Reclamă

Răducanu are nevoie de o evoluţie perfectă împotriva Belindei Bencic. Sportiva din Elveţia este pe locul 12 WTA şi a jucat în semifinalele ediţiei din 2019 de la US Open.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și