Închide meniul
NEWS ALERT

US Open 2021 | Emma Răducanu, reacţie de mare campioană după ce a intrat în istoria tenisului: „Ştiam că trebuie să lupt din greu!” Ce le-a transmis sportiva cu origini româneşti fanilor din întreaga lume

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 septembrie 2021, 1:43 / Actualizat: 12 septembrie 2021, 8:11

US Open 2021 | Emma Răducanu, reacţie de mare campioană după ce a intrat în istoria tenisului: „Ştiam că trebuie să lupt din greu! Ce le-a transmis sportiva cu origini româneşti fanilor din întreaga lume

Emma Răducanu a scris istorie la US Open

US Open Twitter

US Open 2021 | Emma Răducanu, reacţie de mare campioană după ce a intrat în istoria tenisului

Emma Răducanu nu a avut o reţetă a succesului. Sportiva cu origini româneşti a luptat din greu la US Open, iar la final a intrat în istoria tenisului. A devenit prima jucătoare din lume care câştigă trofeul fără set pierdut pe parcursul competiţiei, iar reacţia ei a fost de mare campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vreau să o felicit pe Leylah, nivelul a fost foarte bun. Sper să jucăm şi în alte finale. Am stat trei săptămâni în New York şi echipa mea a fost alături de mine. Vă mulţumesc mult pentru sprijinul oferit de-a lungul anilor. Mulţumesc tuturor celor din New York pentru că m-aţi făcut să mă simt foarte bine. A fost comemorarea unui moment atât de dificil.

Leylah joacă tenis foarte bun, ştiam că trebuie să lupt din greu. M-am rugat să nu fac dublă greşeală. E important să te concentrezi. Această finală arată că viitorul tenisului feminin, viitoarea generaţie, poate călca pe urmele unor mari campioane”, a spus Emma Răducanu la final, la Eurosport.

Reclamă

„E incredibil, sunt mândră de mine. Emma a jucat foarte bine. A fost special să mă aflu în această finală. Mulţumesc mult pentru că aţi crezut în mine. Aţi fost acolo în momentele mele grele. Îmi doresc să fiu în finală, cu trofeul potrivit data viitoare. Ştiu că e o zi grea pentru New York. Îmi doresc să fiu atât de puternică precum a fost oraşul în ultimii ani”, a declarat şi Leylah Fernandez.

Emma Răducanu – Leylah Fernandez 6-4, 6-3! FABULOS. Emma Răducanu a intrat în istoria tenisului! A câștigat US Open fără set pierdut. Performanță ULUITOARE a jucătoarei cu origini românești

Emma Răducanu e pur şi simplu fabuloasă. Sportiva cu origini în România a scris istorie la US Open: este prima jucătoare din istorie care câştigă trofeul fără set pierdut pe parcursul competiţiei!

Reclamă 4 / 0/3

Sportiva cu tată român a învins-o în marea finală pe Leylah Fernandez, din Canada. Emma şi-a spulberat adversara, scor 6-4, 6-3. Jucătoarea de tenis din Marea Britanie nu a pierdut vreun set în cele zece meciuri jucate până acum, la US Open, incluzând aici și calificările!

Emma Răducanu a jucat 10 partide pentru a câştiga finala de la US Open.

Q1: 6-1, 6-2
Q2: 6-3, 7-5
Q3: 6-1, 6-4
R1: 6-2, 6-3
R2: 6-2, 6-4
R3: 6-0, 6-1
R4: 6-2, 6-1
QF: 6-3, 6-4
SF: 6-1, 6-4
F: 6-4, 6-3

În urma acestui succes, jucătoarea cu origini româneşti a urcat 127 de locuri, până pe locul 23. Emma Răducanu va primi 2,5 milioane de dolari şi 2.000 de puncte WTA, iar adversara ei 1,25 de milioane de dolari şi 1.300 de puncte WTA.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” Vezi toate știrile
Citește și