Închide meniul

US OPEN 2021 | Simona Halep revine în TOP 10 WTA. Românca spera să evite duelul cu Elina Svitolina: „Mi-aş fi dorit un meci mai uşor, dar e imposibil!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2021, 20:36

US OPEN 2021 | Simona Halep revine în TOP 10 WTA. Românca spera să evite duelul cu Elina Svitolina: „Mi-aş fi dorit un meci mai uşor, dar e imposibil!

Simona Halep a vorbit despre duelul cu Elina Svitolina

Profimediaimages

Românca vine deja după o confruntare extrem de dificilă cu Elena Rybakina, decisă în set decisiv. Halep s-a impus cu mari emoţii, la capătul a două ore şi 22 de minute. A câştigat cu 7-6, 4-6 şi 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Elina Svitolina, în optimile de la US Open 2021

„Simo” a recunoscut că spera să nu fie în faţa unui nou meci „de foc”. Halep şi Svitolina au mai fost adversare de zece ori, iar scorul este 5-5. Simona a primit o veste excelentă înaintea meciului. Revine în TOP 10 WTA după ce Petra Kvitova a fost învinsă de Maria Sakkari, scor 4-6, 3-6!

Mi-aş fi dorit să am un meci mai ușor, dar la acest nivel este imposibil. Sunt concentrată și știu în fiecare zi că va fi o bătălie grea, așa că aștept cu nerăbdare să dau din nou tot ce am mai bun. Nu am nimic de pierdut, vreau doar să mă bucur că sunt în New York!„, a mai spus Halep, potrivit tennisworldusa.org.

Aflată pe locul 13 în clasamentul mondial, Halep evită să se gândească deja la finală. US Open este singurul turneu de Grand Slam în care nu a obţinut niciodată calificarea în ultimul act.

Când m-am uitat pe program mi-am dat seama că fiecare meci este ca şi o semifinală. Nivelul este super-ridicat. Nu te poţi aştepta dinainte să câştige cineva, oricine poate câştiga. Am renunţat să mă gândesc cine va ajunge în semifinale sau în finală, îmi place să discut despre astfel de lucruri. Nu mă includ niciodată, dar îmi place să vorbesc despre ceea ce se întâmplă. Acum nu am nicio idee! Toată lumea este foarte puternică„, a spus Simona Halep la conferinţa de presă.

Reclamă

Simona Halep, meci nebun în turul 3

Simona Halep a jucat în cel mai nebun meci de la US Open de până acum. Românca a avut nevoie de 2 ore şi 22 de minute pentru a reuşi calificarea în optimile competiţiei. A fost 7-6, 4-6, 6-3 pentru româncă după un meci incredibil.

Victoria cu Elena Rybakina şi calificarea în optimile US Open i-au adus româncei un premiu de 265.000 de dolari şi cu 240 de puncte WTA. Simona Halep nu se află la prima performanţă importantă la US Open. S-a mai calificat în semifinale, în 2015, iar în 2013 a ajuns în optimi.

Anul trecut ea nu a participat la acest Grand Slam, din cauza pandemiei de coronavirus. În 2019, ultima ediţie la care a participat, românca a fost eliminată în turul al doilea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Simona Halep – Elina Svitolina, în optimile de finală de la US Open
  • Ce a declarat Halep înaintea meciului cu ucraineanca

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și