Închide meniul

US Open 2021 | Novak Djokovic a dezvăluit de ce a izbucnit în plâns în timpul finalei cu Medvedev: „Este ceva ce îmi voi aminti pentru totdeauna”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 septembrie 2021, 14:05 / Actualizat: 13 septembrie 2021, 15:20

US Open 2021 | Novak Djokovic a dezvăluit de ce a izbucnit în plâns în timpul finalei cu Medvedev: „Este ceva ce îmi voi aminti pentru totdeauna

Novak Djokovic, în centrul unui scandal uriaș

Profimedia

Djokovic a jucat ultimul game al partidei cu Daniil Medvedev cu lacrimi în ochi. Daniil Medvedev l-a învins pe sârb în 3 seturi: 6-4, 6-4, 6-4. Djokovic a oferit un moment incredibil înaintea ultimului game al finalei. A izbucnit în plâns, iar la conferinţa de presă a explicat şi de ce nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O parte din mine este foarte tristă, desigur. Este foarte greu de digerat această înfrângere, când ştiam ce era în joc. Dar, pe de altă parte, am simţit ceva ce nu am simţit niciodată în viaţa mea aici, la New York. Publicul m-a făcut să mă simt foarte special. Nu aş spune că mă aşteptam la ceva, dar cantitatea de susţinere, energie şi dragoste pe care am primit-o de la spectatori… Este ceva ce îmi voi aminti pentru totdeauna.

Acesta este motivul pentru care, atunci când s-a făcut ultimul schimb al zonelor de teren am izbucnit în plâns. Emoţia a fost atât de puternică. Este ceva la fel de puternic ca şi câştigarea a 21 de turnee de Grand Slam. Aşa m-am simţit, cu toată sinceritatea. Mi-au mers la inimă. Acesta sunt genul de momente pe care le preţuim. Da, a fost minunat„, a spus Novak Djokovic.

Novak Djokovic – Daniil Medvedev 4-6, 4-6, 4-6. FABULOS! Rusul e campion la US Open

Novak Djokovic – Daniil Medvedev 4-6, 4-6, 4-6. Novak Djokovic a ratat șansa uriașă de a câștiga toate cele 4 turnee de Grand Slam în același an. Rusul Medvedev a avut o prestație uluitoare în finala de la US Open 2021 și a deveit campion.

Medvedev a făcut o finală uriașă cu Novak Djokovic. Rusul s-a opus unui rezultat istoric și a făcut un meci perfect. L-a bătut pe Novak Djokovic în 3 seturi și a câștigat primul titlu de Grand Slam din carieră. Partida a durat două ore și 15 minute.

Reclamă

De cealaltă parte, Novak Djokovic a ratat șansa unui rezultat istoric, de a reuși să câștige toate cele 4 turnee de Grand Slam într-un singur an. Sârbul a ratat și șansa de a-i depăși pe marii săi rivali la numărul de turnee de Grand Slam. Astfel, sârbul a rămas la borna 20, la fel ca Roger Federer și Rafael Nadal.​

Pentru Medvedev este al 13-lea trofeu din carieră, al patrulea din 2021 (după Marsilie, Mallorca şi Toronto). Rusul a jucat a doua oară în ultimul act la US Open, după finala pierdută în 2019 în faţa lui Rafael Nadal.

Daniil Medvedev va primi 2,5 milioane de dolari şi 2.000 de puncte, iar Djokovic 1,25 de milioane de dolari şi 1.200 de puncte ATP.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și