Închide meniul
VIDEO

US Open 2021 | Prima reacţie a Simonei Halep, după înfrângerea cu Elina Svitolina: „Nu îmi place să joc împotriva ei! E muncă brută cu ea!”

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2021, 22:51

US Open 2021 | Prima reacţie a Simonei Halep, după înfrângerea cu Elina Svitolina: „Nu îmi place să joc împotriva ei! E muncă brută cu ea!

Simona Halep şi-a ieşit din minţi

Profimedia

  • Simona Halep – Elina Svitolina 3-6, 3-6.
  • Prima reacţie a Simonei Halep

Simona Halep a fost eliminată în optimile de finală ale turneului de la US Open 2021. Marea noastră campioană

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu-mi place niciodată să joc cu Elina Svitolina, meciurile sunt grele, sunt ciudate contra ei, am revenit eu, a revenit apoi ea la unele meciuri. Trebuie să stai concentrată la fiecare punct și să alergi mult, să muncești, e muncă brută la partidele cu ea„, a spus Simona Halep după înfrângerea cu Elina Svitolina.

Simona Halep, după înfrângerea cu Svitolina: „Am fost un pic stresată şi tensionată”

Simona Halep a recunoscut că a fost stresată înaintea partidei, tocmai din cauza adversarei sale.

Reclamă

A fost un meci greu. Ea a jucat foarte constant, nu a ratat mult, a fost puternică pe picioare, a alergat mult, așa că am toată admirația pentru ea. Cât despre mine, am fost un pic stresată și tensionată înainte de meci pentru că știam că va fi unul dificil. Eram și un pic obosită după cele trei partide aici.

Am comis prea multe greșeli neforțate, m-am grăbit, uneori am lovit prea puternic. Poate ar fi trebuit să am mai multă răbdare. La acest nivel e nevoie să fii sută la sută în toate aspectele jocului tău, iar mie mi-au lipsit răbdarea și concentrarea„, a mai spus Simona Halep.

Reclamă

Video cu rezumatul partidei Simona Halep – Elina Svitolina – sursa eurosport.ro

Elina Svitolina, cuvinte mari la adresa Simonei Halep

Simona Halep a pierdut partida cu Svitolina, scor 3-6, 3-6. Sportiva noastră a fost trădată de una dintre armele ei importante, reverul, şi nu a fructificat câteva momente cheie ale meciului, mai ales în primul set.

La final, ucraineanca a lăudat-o pe Simona. „A fost un meci foarte bun. Abia aşteptam să o întâlnesc pe Simona. Ştiam ce luptătoare este şi că dă totul pe teren. Mă bucur că am reuşit să câştig. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul”, a transmis Elina Svitolina, la Eurosport.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani va încasa Simona Halep după eliminarea de la US Open

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 265.000 de dolari şi cu 240 de puncte WTA. Jucătoarele eliminate în optimi primesc câte 425.000 de dolari şi 430 de puncte WTA fiecare.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”