Închide meniul

US Open 2021 | Simona Halep are coşmaruri din cauza accidentărilor: „Sper că mă voi recupera!”. Ce a spus despre meciul cu Kristina Kucova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2021, 23:34

US Open 2021 | Simona Halep are coşmaruri din cauza accidentărilor: „Sper că mă voi recupera!. Ce a spus despre meciul cu Kristina Kucova

Simona Halep are coşmaruri din cauza accidentărilor

Profimediaimages

Românca s-a calificat în turul doi după un meci de o oră şi 35 de minute în care a arătat o superioritate evidentă faţă de adversara ei. A impresionat pe serviciu şi s-a declarat bucuroasă ca are o zi de pauză înaintea disputei cu Kristina Kucova (111 WTA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep are coşmaruri din cauza accidentărilor

În urmă cu două săptămâni, Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la Cincinnati chiar înaintea confruntării cu Jessica Pegula. A anunţat că, în urma unei radiografii, s-a descoperit că are o mică ruptură la adductorul drept.

Halep a jucat cu un bandaj pe coapsă în timpul meciului cu Giorgi. Încearcă să fie în cea mai bună formă pentru disputa cu Kucova, mai ales că are fanii alături.

A fost o atmosferă foarte frumoasă, mi-a plăcut mult gălăgia din tribune. În turul următor va fi un meci dificil cu Kucova, dar mă bucur că am câștigat aici primul meci, cel mai important din turneu. Toate meciurile de la Grand Slam-uri sunt grele, dar am o zi de pauză mâine și sper că mă voi recupera fiindcă încă am mici probleme de gestionat pe plan fizic„, a declarat Simona Halep pentru eurosport.ro.

Pentru calificarea în turul 2 de la US Open 2021, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 100.000 de euro. Pe hard-ul american, „Simo” a obţinut cea mai importantă performanţă în urmă cu şase ani, când a ajuns până în semifinalele turneului de Grand Slam.

Reclamă

Simona Halep – Kristina Kucova, în turul 2 la US Open 2021

Simona Halep (29 de ani) şi-a aflat adversara din turul 2 de la US Open 2021. Românca de 29 de ani a învins-o pe Camila Giorgi şi se pregăteşte pentru un nou meci în care este favorită.

Simona Halep se va duela cu Kristina Kucova, din Slovacia, pentru calificarea în turul 3 al turneului de Grand Slam din Statele Unite. Aflată pe locul 13 WTA, „Simo” va juca în premieră împotriva sportivei venite din calificări. A fost chiar lucky loser.

Kristina Kucova (111 WTA) a produs surpriza în manşa inaugurală. A reuşit să o învingă pe Ann Li, americanca aflată pe poziţia a 69-a în clasamentul general. În primul act a revenit de la 3-5, a salvat o minge de set şi s-a impus cu 7-5. După, a dat recital şi s-a impus fără emoţii. A câştigat cu 7-5, 6-1.

Reclamă 4 / 0/3

Kucova a câştigat în premieră un meci de pe tabloul principal de la US Open. La niciun turneu de Grand Slam nu a trecut mai departe de turul 2.

Recomandări
  • Simona Halep are emoţii din cauza accidentărilor
  • Românca s-a calificat în turul 2 de la US Open 2021

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și