Închide meniul

US Open 2023 | Aryna Sabalenka s-a calificat în sferturile de finală. Ons Jabeur, OUT în optimi. Programul complet al sferturilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 septembrie 2023, 8:47

Reclamă
US Open 2023 | Aryna Sabalenka s-a calificat în sferturile de finală. Ons Jabeur, OUT în optimi. Programul complet al sferturilor

Aryna Sabalenka s-a calificat în sferturile de finală de la US Open 2023

Profimediaimages

US Open 2023  Aryna Sabalenka s-a calificat în sferturile de finală. Jucătoarea belarusă de tenis Aryna Sabalenka, favorită numărul 2, s-a calificat în sferturi la US Open, ultimul Grand Slam al anului, în timp ce tunisianca Ons Jabeur, cap de serie 5, a fost eliminată în optimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sabalenka a trecut de rusoaica Daria Kasatkina, favorită 13, scor 6-1, 6-3, după un meci care a durat o oră şi 15 minute.

US Open 2023  Aryna Sabalenka s-a calificat în sferturile de finală

În sferturi, ea va evolua cu sportiva chineză Zheng Qinwen, cap de serie 23, care a eliminat-o pe tunisianca Ons Jabeur, favorită 5, scor 6-2, 6-4, după un meci care a durat o oră şi 22 de minute.

Tabloul complet al sferturilor la US Open 2023

Când se joacă Sorana Cîrstea – Karolina Muchova, în sferturile de finală de la US Open 2023

S-a aflat când se joacă meciul Sorana Cîrstea – Karolina Muchova, din sferturile de finală de la US Open 2023. Românca este în faţa uneia dintre cele mai importante partide ale carierei. Se poate califica, în premieră, în semifinalele unui turneu de Grand Slam.

Sorana Cîrstea, aflată în prezent pe locul 30 WTA, se va duela cu Muchova în noaptea de marţi spre miercuri. Organizatorii au făcut anunţul oficial.

Reclamă

Partida Soranei cu favorita a 10-a este programată la ora locală 19:00 (n.r ora 02:00 – ora României) pe arena Arthur Ashe de la Flushing Meadows. Disputa va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Karolina Muchova o conduce la duelurile directe pe Sorana Cîrstea cu scorul de 3-1. Singura confruntare câştigată de românca a fost în acest an la Miami, în turul doi, scor 7-5, 6-1.

„Sori” tocmai a învins-o pe Belinda Bencic, scor 6-3, 6-3, şi s-a calificat pentru prima dată în carieră în sferturile de finală de la US Open 2023. Şi-a asigurat astfel un cec în valoare de 455.000 de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Am un zâmbet mare pe faţă pentru că am muncit mult. Puţin ştiu ce este în spatele terenului. Am avut parte de o susţinere masivă din partea românilor de aici, şi nu numai a românilor. Este incredibil!

Mereu mi-am dorit să fac un rezultat bun aici. Am muncit mult şi am fost răsplătită. Dacă munceşti, se văd rezultatele. A fost o săptămâna extraordinară, mi-am dorit să merg mai departe. Vă mulţumesc pentru susţinere.

Iubesc condiţiile de aici. Îmi place atmosfera. Totul a funcţionat. De fiecare când vin aici, e mereu plăcut. Sunt recunoscătoare pentru tot.

Thomas (n.r. antrenorul ei) e aici, a suferit alături de mine. Am colaborat bine cu el, am muncit din greu. Gândeşte foarte pozitiv, iar această victorie este pentru el”, a declarat Sorana Cîrstea, după victoria cu Belinda Bencic, conform eurosport.ro.

Sorana Cîrstea, pe locul 26 WTA, după calificarea în sferturile de la US Open 2023

Dacă se va califica în semifinalele de la Flushing Meadows, Sorana va ajunge pe poziția a 22-a, la un singur loc de cea mai bună clasare a carieră, care venea în august 2013.

Mai mult, Sori poate visa și la o clasare în TOP 10. Dacă se va impune la US Open 2023, ea va acumula 3330 de puncte și ar putea ajunge pe locul 10, în funcție și de alte rezultate obținute de anumite jucătoare aflate în fața ei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și