Închide meniul

US Open 2023 | Carlos Alcaraz a vorbit despre revenirea lui Novak Djokovic în meciul cu Djere! Dezvăluirea spaniolului

Alex Masgras Publicat: 3 septembrie 2023, 10:27

Reclamă
US Open 2023 | Carlos Alcaraz a vorbit despre revenirea lui Novak Djokovic în meciul cu Djere! Dezvăluirea spaniolului

US Open 2023 | Carlos Alcaraz a vorbit despre revenirea lui Novak Djokovic

Carlos Alcaraz, în meciul cu Dan Evans de la US Open / Profimedia

US Open 2023 | Carlos Alcaraz a vorbit despre revenirea lui Novak Djokovic în meciul cu Djere! La finalul meciului cu Dan Evans din turul 3 de la Flushing Meadows, câştigat de spaniol în patru seturi, Alcaraz a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Novak Djokovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sârbul s-a impus în partida din turul 3 contra conaţionalului Laslo Djere după ce a fost condus cu 2-0 la seturi. Alcaraz a dezvăluit că a urmărit primele două seturi şi a fost convins, atunci când s-a dus la culcare, că „Nole” va reuşi să întoarcă scorul.

US Open 2023 | Carlos Alcaraz a vorbit despre revenirea lui Novak Djokovic în meciul cu Djere! Dezvăluirea spaniolului

Carlos Alcaraz a fost convins că Novak Djokovic va câştiga meciul cu Laslo Djere din turul 3 de la US Open. „Nole” nu a început bine duelul cu numărul 38 ATP şi s-a văzut condus cu 2-0 la seturi. Experienţa şi-a spus cuvântul, iar sârbul de 36 de ani s-a impus cu 4-6, 4-6, 6-1, 6-1, 6-3, după 3 ore şi 48 de minute.

Alcaraz a urmărit primele ale partidei care a început aproape de ora 22:00, ora de la New York, după care s-a dus la culcare. Spaniolul a fost însă convins că Djokovic va reuşi să obţină calificarea în optimile de finală:

„M-am uitat la o parte din meci, la primele două seturi, pentru că după aceea m-am dus la culcare. Dar m-am pus în pat şi îmi era clar că Novak va reveni. E o nebunie să vezi cum continuă să facă aceste lucruri la 36 de ani, ca şi cum ar avea cu 20 de ani mai puţin. Trebuie să îi dăm credit şi pentru asta îl admir atât de mult, este unul dintre cei mai buni din istorie”, a declarat Carlos Alcaraz, la finalul meciului cu Dan Evans, potrivit puntodebreak.com.

Reclamă

Carlos Alcaraz, duel cu Matteo Arnaldi în optimile de la US Open 2023

Carlos Alcaraz a obţinut calificarea în optimile de finală de la US Open după ce a trecut de britanicul Daniel Evans (28 ATP), scor 6-2, 6-3, 4-6, 6.3, după 3 ore şi 13 minute de joc pe Arthur Ashe Stadium.

Pentru un loc în sferturi, Carlos Alcaraz se va duela cu italianul Matteo Arnaldi, locul 61 în lume. Tânărul de 22 de ani se află în premieră la US Open şi a obţinut calificarea în optimile de finală după ce a trecut de Cameron Norrie, scor 6-3, 6-4, 6-3. Aceasta va fi prima întâlnire între Alcaraz şi Arnaldi.

„Nu i-am urmărit foarte mult meciurile, dar ţin minte când ne vedeam la turneul Challenger din Murcia în urmă cu ceva timp. În orice caz, e clar că dacă a ajuns în optimi se datorează unui joc foarte bun. Nu e uşor să îl baţi pe Norrie şi dacă el a reuşit asta, înseamnă că merită să fie aici. Voi analiza jocul lui pentru a îmi face o strategie. Ştiu că va fi dificil şi că va fi nevoie să dau totul pentru a câştiga”, a mai spus Alcaraz.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și