Închide meniul

US Open 2023 | Carlos Alcaraz nu se gândeşte la titlul de la New York! Mesajul spaniolului despre lupta cu Djokovic pentru nr. 1

Alex Masgras Publicat: 30 august 2023, 18:09

Reclamă
US Open 2023 | Carlos Alcaraz nu se gândeşte la titlul de la New York! Mesajul spaniolului despre lupta cu Djokovic pentru nr. 1

US Open 2023 | Carlos Alcaraz nu se gândeşte la titlul de la New York

Carlos Alcaraz, în meciul din primul tur de la US Open 2023 / Profimedia

US Open 2023 | Carlos Alcaraz nu se gândeşte la titlul de la New York! Campionul en-titre s-a calificat în turul al doilea de la Flushing Meadows după ce a petrecut doar 58 de minute pe Arthur Ashe Stadium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dominik Koepfer, numărul 75 ATP, a fost nevoit să se retragă la jumătatea setului secund, atunci când Carlos Alcaraz conducea cu 6-2, 3-2.

US Open 2023 | Carlos Alcaraz nu se gândeşte la titlul de la New York!

Dublu campion de Grand Slam, după ce s-a impus la US Open 2022 şi Wimbledon 2023, Carlos Alcaraz se află în premieră în postura de campion en-titre la un turneu major.

Spaniolul a vorbit la finalul partidei cu Koepfer despre acest lucru şi a recunoscut că nu se gândeşte la acest lucru, obiectivul său fiind acela de a reveni la nivelul arătat în urmă cu un an la New York.

„Am fost încântat să joc primul meu meci la US Open. A fost grozav să revin pe Arthur Ashe, după un parcurs excelent anul trecut. M-am bucurat să revin, dar nu mă gândesc să îmi apăr titlul câştigat anul trecut sau la faptul că sunt campionul en-titre.

Reclamă

Vreau să joc la cel mai înalt nivel şi să revin la nivelul de anul trecut. Încerc să stau cât mai departe de presiunea pe care oamenii o pun pe mine pentru că sunt campionul en-titre”, a declarat Carlos Alcaraz, potrivit puntodebreak.com.

Carlos Alcaraz munceşte pentru a reveni pe primul loc în clasamentul ATP

Chiar dacă îşi va apăra titlul de la US Open, Carlos Alcaraz nu se va mai afla pe primul loc în clasamentul ATP. Graţie victoriei din primul tur d e la Flushing Meadows cu Alexandre Muller, Novak Djokovic este sigur că va reveni pe prima poziţie a clasamentului ATP la finalul turneului de la New York.

Acest lucru îl motivează în plus pe Carlos Alcaraz, care a declarat că este pregătit să lupte pentru revenirea pe primul loc în clasamentul ATP şi a promis că va încerca să facă acest lucru până la finalul anului.

Reclamă 4 / 0/3

„În acest moment, obiectivul meu este să fiu numărul 1. Am spus şi înainte că vom avea o bătălie grozavă pentru primul loc. Când turneul se va termina, voi încerca să recâştig poziţia cât de repede posibil. Acesta este obiectivul meu şi lucrez din greu pentru asta. Mai sunt multe turnee până la finalul sezonului, aşa că voi câştiga să revin pe primul loc până la finalul acestui an”, a mai spus Carlos Alcaraz.

În turul secund de la US Open, Carlos Alcaraz îl va întâlni în premieră pe sud-africanul Llyod Harris (177 ATP). În turul anterior, Harris a trecut de argentinianul Guido Pella (203 ATP), scor 7-6(5), 6-4, 6-4, după 2 ore şi 8 minute de joc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și