Închide meniul

US Open 2023 | Daniil Medvedev a criticat condiţiile de la Flushing Meadows chiar pe teren: „Un jucător o să moară”

Alex Masgras Publicat: 7 septembrie 2023, 9:54

Reclamă
US Open 2023 | Daniil Medvedev a criticat condiţiile de la Flushing Meadows chiar pe teren: „Un jucător o să moară

US Open 2023 | Daniil Medvedev a criticat condiţiile de la Flushing Meadows

Daniil Medvedev, în meciul cu Andrey Rublev de la US Open / Profimedia

US Open 2023 | Daniil Medvedev a criticat condiţiile de la Flushing Meadows. Jucătorii rămaşi în turneul de la New York au avut de înfruntat şi temperaturile ridicate în ultimele zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniil Medvedev şi Andrey Rublev au disputat meciul din sferturile de finală de la US Open în sesiunea de zi, iar condiţiile de pe Arthur Ashe Stadium nu au fost deloc prietenoase.

US Open 2023 | Daniil Medvedev a criticat condiţiile de la Flushing Meadows chiar pe teren: „Un jucător o să moară”

Daniil Medvedev s-a calificat în cele din urmă în semifinalele de la New York, după ce a trecut de Andrey Rublev în trei seturi, scor 6-4, 6-3, 6-4. Cu toate acestea, cei doi ruşi au avut de înfruntat condiţii inumane din cauza căldurii, iar campionul din 2021 de la US Open a făcut un comentariu dur în timpul partidei.

După ce ambii jucători au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza problemelor de respiraţie, Medvedev a spus la marginea terenului, atunci când s-a dus să îşi ia prosopul: „Într-o zi, un jucător de tenis va muri aici şi vor vedea şi ei asta”.

În timpul partidei, Daniil Medvedev a primit şi un inhalator, după ce s-a plâns de căldură şi de umiditatea ridicată, spunând că simte că se sufocă. De asemenea, la fiecare pauză, fostul număr 1 ATP nu s-a dezlipit de prosoapele cu gheaţă.

Reclamă

„Aş putea vorbi mult despre asta. Au fost condiţii brutale pentru amândoi. Sunt roşu la faţă, dar nu din cauza soarelui. L-am văzut şi pe Andrey în vestiar şi faţa lui tot roşie era şi nu din cauza soarelui. Asta spune multe.

Dacă meciul ar fi mers mai departe, cred că aş fi dat şi mai mult. Nu cred că mai aveam energie, dar dacă meciul ar fi continuat, aş fi găsit ceva. Singurul lucru periculos e legat de întrebarea ‘cât de departe putem merge?’. Poate am fi ajuns în cinci seturi şi ne-am fi chinuit puţin ziua următoare sau am fi putut avea pe cineva ca Yibing Wu, care a leşinat la Washington”, a declarat Medvedev, potrivit tennismajors.com, la finalul partidei.

US Open 2023 | Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev, a doua semifinală de la Flushing Meadows! Spaniolul, victorie clară cu Zverev

Carlos Alcaraz este ultimul semifinalist al ediţiei din acest an de la US Open. Cap de serie numărul 1, Alcaraz l-a întâlnit în sferturi pe Alexander Zverev, pe care l-a învins fără prea multe emoţii, scor 6-3, 6-2, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce priveşte duelul dintre Carlos Alcaraz şi Daniil Medvedev, aceştia se vor întâlni pentru a patra oară, spaniolul având 2-1 în meciurile directe.

Medvedev s-a impus în 2021, la Wimbledon, în timp ce întâlnirile din acest an, din finala de la Indian Wells şi din semifinalele de la All England Club, au fost câştigate fără drept de apel de jucătorul spaniol. Alcaraz şi Medvedev sunt şi jucătorii cu cele mai multe victorii în 2023 în circuitul ATP. Spaniolul are 58, în timp ce rusul are 54.

Câştigătorul semifinalei dintre Carlos Alcaraz şi Daniil Medvedev va juca în marea finală de duminică împotriva câştigătorului din semifinala Novak Djokovic – Ben Shelton.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și