Închide meniul

US Open 2023 | Irina Begu a fost eliminată din turul 1. Românca a pierdut duelul cu Tamara Korpatsch

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 august 2023, 20:19

US Open 2023 | Irina Begu a fost eliminată din turul 1. Românca a pierdut duelul cu Tamara Korpatsch

US Open 2023 | Irina Begu a fost eliminată din turul 1

Irina Begu / Profimedia

US Open 2023 | Irina Begu a fost eliminată din turul 1. Sportiva din România nu a reușit să se impună în competiția de la New York, pe care o părăsește încă de la primul meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu a ajuns la trei înfrângeri la rând, după ultimul eșec de la US Open. Aceasta nu a mai reușit să câștige din cadrul turneului de la Iași, atunci când o învingea pe Tamara Zidansek în semifinalele competiției. Jucătoarea din București avea să piardă finala în fața Anei Bogdan.

US Open 2023 | Irina Begu a fost eliminată din turul 1. Românca a fost învinsă cu scorul de 3-6, 2-6

Irina Begu a fost eliminată în primul tur. Sportiva a fost învinsă de Tamara Korpatsch, cu scorul de 3-6, 2-6. Chiar dacă pleca din postura de favorită, românca nu i-a făcut față numărului 75 WTA.

În cadrul acestei partide, jucătoarea care ocupă poziția cu numărul 43 în ierarhia tenisului de feminin a arătat o formă slabă. Jocul a fost controlat aproape în totalitate de Tamara Korpatsch.

Totuși, sportiva din Germania nu a impresionat și s-a mulțumit cu greșelile făcute de Begu. Pentru aceasta, principalul inamic a fost fileul terenului.

Reclamă

Pentru Korpatsch, calificarea în turul al 2-lea de la US Open este o premieră în carieră. În schimb, Irina Begu părăsește competiția de simplu cu un cec în valoare de 81,500 de dolari.

Totuși, aventura Irinei în Statele Unite nu s-a oprit după eliminarea din competiția de simplu. Sportiva va juca mâine, de la ora 18:00, primul tur al competiției de dublu. Acolo, alături de coechipiera sa Anhelina Kalinina, se va duela cu Gabriela Ruse și Marta Kostyuk.

Până în momentul de față, Sorana Cîrstea este singura sportivă din România care s-a calificat în turul 2 al US Open. Totuși, Gabriela Ruse, Patricia Țig și Ana Bogdan trebuie să își dispute partidele din primul tur.

Reclamă 4 / 0/3

Maria Sakkari a început să plângă, după ce a fost eliminată în primul tur

Maria Sakkari a fost eliminată în mod surprinzător încă din primul tur al competiției. Aceasta a pierdut duelul cu Rebeka Masarova, scor 4-6, 4-6. Jucătoarea este mult mai slab cotată decât Sakkari. Masarova ocupă, în momentul de față, poziția cu numărul 71 în clasamentul WTA.

„Am avut mari emoții, ultimele două înfrângeri au cântărit mult. Nu știu ce voi face, chiar nu știu, mereu e la fel. Poate ar trebui să iau o pauză pentru că sufăr pe teren, dar nu pot lua o decizie acum, este complicat. Nu îmi e clar.

Aveam emoții, dar am început bine. Nu știu ce este greșit cu mine. Am avut 4-1, fără a juca grozav, dar făceam ce trebuie. Am fost anxioasă în continuare, dar nu e ca și cum mi-aș fi pierdut mințile. Nu pot să-mi explic. Este foarte neplăcut”, a spus jucătoarea din Grecia, citată de mirror.co.uk.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-1! Rivaldinho a reuşit să egaleze! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și