Închide meniul

US Open 2023 | Novak Djokovic, despre interdicţia de anul trecut de a juca la New York: „Nu am fost nervos. Am fost trist”

Alex Masgras Publicat: 26 august 2023, 11:45

Reclamă
US Open 2023 | Novak Djokovic, despre interdicţia de anul trecut de a juca la New York: „Nu am fost nervos. Am fost trist

US Open 2023 | Novak Djokovic, despre interdicţia de anul trecut de a juca la New York

Novak Djokovic, la o conferinţă de presă înainte de US Open / Profimedia

US Open 2023 | Novak Djokovic a vorbit despre interdicţia de anul trecut de a juca la New York. Marele campion sârb nu a putut evolua în 2022 la Flushing Meadows, deaorece nu a putut intra în Statele Unite ale Americii, din cauza faptului că nu a fost vaccinat împotriva Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul acesta, interdicţia a fost ridicată, iar sârbul a revenit la New York, acolo unde a câştigat trei titluri (2011, 2015 şi 2018).

US Open 2023 | Novak Djokovic, despre interdicţia de anul trecut de a juca la New York: „Nu am fost nervos. Am fost trist”

Novak Djokovic este pregătit să revină pe terenul central de la US Open. Arena Arthur Ashe, cea mai mare arenă de tenis din lume, va găzdui primul meci al sârbului, care va juca luni în sesiunea de seară împotriva lui Alexandre Muller, locul 85 ATP.

Sârbul a declarat că nu se mai gândeşte la evenimentele din urmă cu un an, dar a recunoscut că l-a întristat faptul că nu a putut să joace la ultimul turneu de Grand Slam al anului.

„Nu am fost nervos. Anul trecut în timpul US Open am simţit că e păcat că nu sunt şi eu. Am fost trist, dar acum nu mă mai gândesc la ce s-a întâmplat anul trecut sau în ultimii ani.

Reclamă
Reclamă 4

Primul sentiment pe care l-am avut a fost entuziasmul de a reveni pe cea mai mare arenă din sportul nostru, cel mai mare stadion şi, cu siguranţă, cel mai distractiv şi electritc. E o atmosferă grozavă aici, când joci în sesiunea de seară pe Arthur Ashe, fără îndoială.

Sunt bucuros că pot să joc luni seară, să revin în faţa celor mai gălăgioşi fani din tenis”, a declarat Novak Djokovic, potrivit dailymail.co.uk.

Reclamă

Novak Djokovic s-a resimţit după finala de la Cincinnati cu Carlos Alcaraz

La o lună după duelul epic din finala de la Wimbledon, Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz au făcut o nouă partidă mare. De data aceasta, în ultimul act de la Cincinnati, sârbul s-a impus cu 5-7, 7-6(7), 7-6(4), după 3 ore şi 50 de minute.

Înaintea turneului de la US Open, Novak Djokovic a recunoscut că partida de la Cincinnati a fost solicitantă şi s-a resimţit timp de câteva zile:

„A fost un duel solicitant şi obositor. Am simţit oboseala timp de câteva zile. Acelea sunt momentele pentru care am muncit zi de zi şi am făcut atâtea sacrificii. La 36 de ani încă sunt motivat”, a mai spus Novak Djokovic.

Novak Djokovic nu are de apărat puncte la US Open, astfel încât poate trece pe primul loc în clasamentul ATP dacă va obţine victoria în primul tur de la New York cu Muller.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și