Închide meniul

US Open 2023 | Românca Mara Gae s-a calificat în finala probei de dublu junioare de la Flushing Meadows!

Alex Masgras Publicat: 9 septembrie 2023, 21:54

Reclamă
US Open 2023 | Românca Mara Gae s-a calificat în finala probei de dublu junioare de la Flushing Meadows!

US Open 2023 | Românca Mara Gae s-a calificat în finala probei de dublu junioare

Mara Gae / Facebook Federaţia Română de Tenis

US Open 2023 | Românca Mara Gae s-a calificat în finala probei de dublu junioare. În vârstă de 17 ani, sportiva legitimată la Dinamo a obţinut calificarea în ultimul act alături de rusoaica Anastasiia Gureva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perechea Gae-Gureva a câştigat meciul din semifinale cu perechea Hayu Kinoshita/Wakana Sonobe, scor 2-6, 6-3, 10-7.

US Open 2023 | Românca Mara Gae s-a calificat în finala probei de dublu junioare!

România va fi reprezentată în ultimul act de la US Open al finalei de dublu feminin la junioare. Mara Gae, sporitva de 17 ani legitimată la Dinamo, s-a calificat în ultimul act, alături de rusoaica Anastasiia Gureva.

Gae şi Gueva, favoritele numărul 8 ale turneului de dublu feminin la junioare, au învins perechea Hayu Kinoshita/Wakana Sonobe, scor 2-6, 6-3, 10-7, într-un meci decis după o oră şi şapte minute într-un supertiebreak.

Reclamă

În ultimul act, Gae şi Gueva le vor întâlni pe Sarah Saito şi Nanaka Sato. Cele două jucătoare din Japonia au trecut în semifinale de perechea Renata Jamrichova / Kaitlin Quevedo, scor 6-2, 6-3, după 60 de minute de joc.

Ultimul act al turneului de dublu feminin la junioare va avea loc sâmbătă seară, după ora 21:45, ora României.

Mara Gae a participat şi în turneul de simplu de la US Open, la junioare, dar a fost eliminată încă din primul tur. Ea a pierdut partida cu favorita numărul 13 din Cehia, Alena Kovackova, scor 5-7, 2-6, după o oră şi 39 de minute de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Alexia Tatu a câştigat finala 100% românească de la Wimbledon U14 din 2022

Alexia Tatu a câştigat finala 100% românească de la Wimbledon U14 din 2022. A obţinut o victorie în două seturi în confruntarea cu Andreea Soare, scor 7-6, 6-4.

Alexia Tatu este legitimată la Tenis Club Buzău, unde este antrenată de Gabi Caloian. Andreea Soare se antrenează la Clubul Sportiv Medgidia.

A fost cu foarte multe emoții, nu mai jucasem pe o arenă așa de mare. Au fost primele antrenamente, meciuri, puncte jucate vreodată pe iarbă. Cel mai important este să stai jos pe picioare, genunchii flexați, să ții de linia de fund, cât mai în față.

Cu lovitura de dreapta fac multe puncte, dar simt spectacolul când închid puncte cu un rever în lung de linie”, spunea Alexia, înaintea meciului, potrivit prosport.ro.

Simona Halep a câştigat o finală 100% românească la junioare în 2008, la Roland Garros

În urmă cu 15 ani, Simona Halep a câştigat Trofeul Turneului de junioare de la Roland Garros 2008.

Campioana noastră le învingea atunci, până în semifinale, pe Charlotte Rodier, 6-4, 6-1, Karen Barbat, 6-3, 6-1, Jessica Moore, 6-0, 6-1, Ksenia Lykina, 6-1, 6-2.

În penultimul act a învins-o pe Arantxa Rus, 6-3, 7-5, iar în marea finală, tot 100% românească, pe Elena Bogdan, scor 6-4, 6-7, 6-2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și