Închide meniul

US Open 2021 | Emma Răducanu e URIAŞĂ! A ajuns pentru prima dată în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam fără să piardă vreun set! Răducanu a spulberat-o pe Shelby Rogers

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2021, 23:33

US Open 2021 | Emma Răducanu e URIAŞĂ! A ajuns pentru prima dată în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam fără să piardă vreun set! Răducanu a spulberat-o pe Shelby Rogers

Emma Răducanu, victoria carierei la US Open

Profimedia

Emma Răducanu, victoria carierei

Emma Răducanu nu i-a dat nicio şansă lui Shelby Rogers şi a eliminat-o în două seturi pe adversara din America, scor 6-2, 6-1. Meciul a durat o oră şi 7 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestei victorii, jucătoarea aflată pe locul 150 WTA a ajuns în premieră în sferturile unui turneu de Grand Slam, la chiar prima apariţie în cadrul competiţiei de la New York. Mai mult, Emma Răducanu nu a pierdut set. Tânăra sportivă va încasa 265.000 de dolari şi 240 de puncte WTA.

În sferturile de finală de la US Open, Emma Răducanu va avea un meci de foc cu Belinda Bencic, care a eliminat-o azi pe Iga Swiatek.

Emma Răducanu are origini româneşti

Emma Răducanu este noua senzaţie a tenisului mondial, ea având origini româneşti. Tatăl jucătoarei care a ajuns în optimile de la Wimbledon este român.

Reclamă

El şi-a schimbat numele din Ion, în Ian, atunci când s-a mutat în Anglia, la doar doi ani distanţă de naşterea Emmei, la Toronto. Conform The Times, Ian lucrează în domeniul finanţelor, la fel ca şi soţia lui, Renne.

Jucătoarea de 18 ani nu vorbeşte foarte bine limba română, dar înţelege tot ce aude în limba noastră. Mai mult, ea este îndrăgostită de sarmalele făcute de bunica ei, ce locuieşte în centrul Bucureştiului.

Simona Halep, mesaj superb pentru Emma Răducanu: „Timpul zboară!” Poză spectaculoasă din 2014

Simona Halep a felicitat-o pe jucătoarea Emma Răducanu după ce sportiva cu origini române şi chineze a ajuns în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, la vârsta 18 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Sportiva română a postat pe Instagram o fotografie din 2014, în care apare alături de Emma, şi a scris mesajul: „Timpul zboară. Felicitări, Emma, pentru frumoasa performanţă de la Wimbledon.”

Recomandări
  • Emma Răducanu, victoria carierei
  • Britanica de origine română s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și