Închide meniul
Foto

Cu ce se ocupă tatăl Emmei Răducanu, noul star al tenisului pe care România l-a pierdut. Suma uriaşă câştigată de puştoaica de 18 ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iulie 2021, 8:54

Cu ce se ocupă tatăl Emmei Răducanu, noul star al tenisului pe care România l-a pierdut. Suma uriaşă câştigată de puştoaica de 18 ani

Cu ce se ocupă tatăl Emmei Răducanu, noul star al tenisului pe care România l-a pierdut

Profimediaimages

El şi-a schimbat numele din Ion, în Ian, atunci când s-a mutat în Anglia, la doar doi ani distanţă de naşterea Emmei, la Toronto. Conform The Times, Ian lucrează în domeniul finanţelor, la fel ca şi soţia lui, Renne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, noua senzaţie a tenisului mondial

Emma Răducanu a beneficiat de un wild-card şi are deja trei victorii la All England Club, ultima chiar în faţa Soranei Cîrstea. Andy Murray a fost printre cei care au felicitat-o.

Jucătoarea de 18 ani nu vorbeşte foarte bine limba română, dar înţelege tot ce aude în limba noastră. Mai mult, ea este îndrăgostită de sarmalele făcute de bunica ei, ce locuieşte în centrul Bucureştiului.

Citește și:

Emma Răducanu s-a îmbogăţit la Wimbledon

Emma Răducanu a eliminat-o pe Sorana Cîrstea în turul 3 de la Wimbledon şi are asigurat un premiu în valoare de 181.000 de lire sterline (n.r. 211.000 euro).

Emma Răducanu a debutat în iunie în tenisul profesionist. Premiul de 133.000 de euro pentru calificarea în turul 3 a fost de patru ori mai mare decât toţi banii câştigaţi înainte de Wimbledon. Acum, tânăra de 18 ani a schimbat valoarea cecului. Ea are asigurat un premiu de 211.000 de euro!

Reclamă

„Sincer, am rămas fără cuvinte acum. Nu știam care ar fi reacția mea dacă aș câștiga și asta s-a întâmplat. Sunt atât de recunoscătoare pentru tot sprijinul pe care l-am avut astăzi, apreciez cu adevărat susţinerea voastră.

Este, de departe, cea mai mare arenă pe care am jucat şi cred că m-am descurcat destul de bine. A fost un meci strâns, în care am fost condusă cu 3-1. Am reuşit să îmi păstrez concentrarea şi am dus meciul până la final”, a spus Răducanu, după meciul de ieri.

Ea a devenit cea mai tânără britanică ajunsă în optimile de finală la Wimbledon în era Open, au anunţat organizatorii competiţiei pe contul oficial de Twitter!

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și