Închide meniul

US Open | Noapte de coşmar pentru românce! Ana Bogdan şi Gabriela Ruse, eliminate în primul tur. Ana Bogdan a avut un meci nebun de aproape patru ore + Probleme pentru Irina Begu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2021, 9:06

US Open | Noapte de coşmar pentru românce! Ana Bogdan şi Gabriela Ruse, eliminate în primul tur. Ana Bogdan a avut un meci nebun de aproape patru ore + Probleme pentru Irina Begu

Ana Bogdan, meci nebun de aproape patru ore la US Open

Profimedia

Ana Bogdan şi Gabriela Ruse, eliminate în primul tur la US Open. Ana Bogdan, învinsă după un meci de aproape patru ore

Gabriela Ruse, locul 108 mondial, a fost învinsă de sportiva cehă Marketa Vondrousova, locul 38 mondial, scor 7-5, 6-0, după o oră şi 28 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan, locul 102 WTA, a fost întrecută de Rebeka Masarova, din Spania, locul 231 mondial, scor 6-7 (9/11), 7-6 (7/2), 7-6 (11/9). Meciul lui Ana Bogdan cu Masarova a durat trei ore şi 40 de minute.

În primul tur, Simona Halep a reuşit calificarea în runda secundă.

Irina Begu, cu probleme medicale, eliminată de Andrea Petkovic în primul tur la US Open

Irina Begu, locul 63 mondial, a fost învinsă de germana Andrea Petkovic, locul 68 mondial, scor 6-2, 7-6 (3), tot în primul tur la US Open.

Meciul a durat o oră şi 44 de minute. Begu a cerut time-out medical în setul doi, la scorul de 2-1, iar apoi a evoluat cu un bandaj la piciorul drept.

Reclamă

Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 115.000 de dolari şi cu 70 de puncte WTA. Jucătoarele care sunt eliminate în primul tur primesc câte 75.000 de dolari şi zece puncte fiecare.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și