Închide meniul

Veste importantă pentru Simona Halep! Australian Open ar putea fi amânat. Când ar urma să se dispute competiţia

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 21 noiembrie 2020, 11:40

Veste importantă pentru Simona Halep! Australian Open ar putea fi amânat. Când ar urma să se dispute competiţia

profimediaimages

Simona Halep nu ştie când ar putea evolua la Australian Open

Simona Halep a renunţat la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Ea nu a mers la US Open de teama Covid-19, dar s-a infectat până la urmă în ţară. Halep s-a vindecat şi a reînceput antrenamentele. Programul i se poate da însă din nou peste cap. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open ar putea avea loc în martie sau aprilie

Autorităţile locale au recunoscut că iau în calcul amânarea competiţiei de la Melbourne pentru martie sau aprilie.

"Sunt încrezător că Openul Australiei va avea loc la începutul anului. Nu pot spune încă în ce condiţii şi când, dar muncim în acest sens. Nu e un lucru simplu să avem sute poate chiar mai bine de o mie de sportivi, plus cei care îi susţin, jurnalişti care vor veni aici pentru un eveniment foarte important. Trebuie făcut totul în siguranţă, trebuie făcut corect", a afirmat, sâmbătă, Daniel Andrews, premierul statului Victoria, pentru theage.com.

Australienii au spus că în acest moment nu pot asigura carantina sportivilor încă din luna decembrie. Aceştia ar fi nevoiţi să ajungă la Melbourne abia în ianuarie şi să stea 14 zile izolaţi.

Simona Halep l-a asaltat cu telefoane de Darren Cahill

Simona Halep a apelat la antrenorul Darren Cahill pe care l-a asaltat cu telefoane pentru a afla care a situaţia în Australia.

Reclamă

"Simona m-a tot sunat în ultimele trei săptămâni, dorind să afle noutăți! Ceea ce știm este că sportivii din afara Australiei nu pot veni aici înainte de Crăciun. Dacă jucătorii vor putea fi carantinați într-o bulă în care se pot antrena, asta ar funcționa”, a precizat Darren Cahill la postul de radio „Sen 1629″, citat de ProSport.

"Simona a avut Covid în România și a trebuit să se autoizoleze. Acum a ieșit din izolare și a reluat antrenamentele. Eu cred că dacă jucătoarele vor fi obligate să intre într-o carantină strictă, în care să li se aducă mâncarea la ușă și să nu poată ieși la antrenament, multe nu vor călători în Australia”, a mai declarat Darren Cahill.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” Vezi toate știrile
Citește și