Închide meniul

VIDEO | Momente şocante! Carantină cu şoareci înainte de Australian Open! "Altă cameră, aceeaşi poveste. De fapt, sunt mai mulţi!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 14:30

VIDEO | Momente şocante! Carantină cu şoareci înainte de Australian Open! "Altă cameră, aceeaşi poveste. De fapt, sunt mai mulţi!"

profimediaimages

Yulia Putintseva, carantină de coşmar la Melbourne

Yulia Putintseva, numărul 28 mondial, s-a plâns că a găsit un şoarece în camera de hotel. Ea a fost mutată într-o altă cameră, dar situaţia a devenit şi mai gravă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yulia Putintseva: "Cei de la recepţie mi-au spus că hotelul este plin şi că nu mă pot ajuta. E o glumă!"

Rusoaica a filmat "musafirii nepoftiţi" şi a postat clipurile pe contul de Twitter. "Altă cameră, aceeaşi poveste. Am vrut să merg la culcare, dar nu…", a scris Putintseva. "De fapt, sunt mai mulţi!", a revenit ea, cu un alt clip.

Putintseva a rămas şocată de răspunsul primit din partea hotelului. "Cei de la recepţie mi-au spus că hotelul este plin şi că nu mă pot ajuta. E o glumă!", a transmis rusoaica în vârstă de 26 de ani.

Reclamă

Simona Halep, carantină într-un hotel de lux din Adelaide

Carantina impusă de organizatorii de la Australian Open a născut mari probleme. Majoritatea jucătorilor au fost izolaţi la Melbourne. Principalele vedete, printre care Simona Halep, Serena Williams, Rafa Nadal şi Novak Djokovic, au fost cazate însă la Adelaide, într-un hotel de lux. Ei vor participa aici la un turneu demonstrativ. Halep a dat chiar şi un interviu, de la balcon.

Ceilalţi jucători şi-au manifestat nemulţumirea, mai ales după ce 72 de sportivi au intrat în izolare strictă, fără să aibă posibilitatea de a se pregăti cinci ore pe zi, la fel ca ceilalţi competitori. "Dacă ştiam, rămăneam acasă", s-a plâns Sorana Cîrstea.  

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
  • Yulia Putintseva, momente de coşmar la Melbourne
  • A găsit şoareci şi în a doua cameră în care a fost cazată

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa Vezi toate știrile
Citește și