Închide meniul

VIDEO | Primele imagini cu Simona Halep în Australia. "Vor fi teste de Covid în fiecare zi". Darren Cahill, mândru de jucătoarea sa

Mihai Ispas Publicat: 15 ianuarie 2021, 8:51

VIDEO | Primele imagini cu Simona Halep în Australia. "Vor fi teste de Covid în fiecare zi". Darren Cahill, mândru de jucătoarea sa

profimediaimages

Simona Halep a făcut cunoştinţă cu măsurile dure din Australia

  • Simona Halep a intrat în carantină la Adelaide
  • Ea va începe noul sezon la finalul lui ianuarie

După ce a stat două zile pe drum, Simona Halep a ajuns alături de iubitul ei, Toni Iuruc, în Australia. Ea şi alţi jucători de top au fost filmaţi la aeroport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, teste zilnice de Covid-19, în Australia

Imaginile au fost publicate de organizatorii de la Australian Open, pe contul de Twitter. Sportivii au fost transportaţi în autobuze la hotelurile unde vor intra în izolare. 

Reclamă

"Înainte ca bătălia să poată începe, trebuie să stea 14 zile în carantină, să facă teste de Covid-19 în fiecare zi, să menţină distanţa socială şi să se antreneze în condiţii strict controlate", a fost mesajul postat de organizatori.

Din Australia, Simona Halep va merge la Doha şi Dubai, apoi la Miami

Simona Halep va avea voie să iasă din hotel doar cinci ore pe zi, pentru antrenamente. Ea va debuta oficial în noul sezon într-un turneu organizat la Melbourne, între 31 ianuarie şi 6 februarie. Apoi, va debuta la Australian Open, pe 8 februarie, tot la Melbourne.

Reclamă

Halep şi-a anunţat şi programul pentru luna martie. Ea va juca la Doha (1-7 martie), la Dubai (8-14 martie) şi la Miami (22 martie-4 aprilie).

Complimentul lui Darren Cahill pentru Simona Halep

Antrenorul Darren Cahill abia aşteaptă să lucreze din nou cu Halep. El a lăudat-o pe a doua jucătoare a lumii şi a spus cât de mult îi place în România.

"Sunt un nume mai mare în România decât în Australia. În Australia sunt fiul lui Jack (n.r. fost jucător de fotbal australian), dar sunt mult mai fericit că în România sunt antrenorul Simonei. (…) Simona nu a mai ieșit din top 5 în ultimii 5-6 ani. Pentru o jucătoare de înălțimea ei, care nu are o armă importantă, să rămână aici și să câștige în continuare, este ceva demn de lăudat. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu este deloc ușor. Vezi multe jucătoare care au un an doi buni, iar apoi coboară pentru că e foarte dificil să reziști fizic la acest nivel. Dar Simona nu a făcut asta, a continuat să câștige și urăște să piardă. Se enervează rău când pierde, din acest motiv luptă până la ultima picătură ca să câștige”, a mai declarat Darren Cahill, în emisiunea Sports Day, citată de spotmedia.ro.

Simonei Halep i-a fost dor de Darren Cahill

Halep i-a transmis şi ea vorbe frumoase australianului, la plecarea din România.

"La început de an este bine că putem să trecem peste toate micile probleme şi să jucăm. (n.r. – Ţi-a dor de Darren?) Da, mi-e foarte dor. Şi mi-e dor să ne reunim, să fim toţi în echipă şi să muncim", a spus Halep.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep
Tenis • 8:29
„I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!”
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: "A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea"
Extra • 13 apr., 22:51
Ion Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea”
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep
Tenis • 13 apr., 18:22
Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros”
"Mai iei suplimente?" Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani
WTA • 13 apr., 11:50
„Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani