Închide meniul

VIDEO | Primele imagini cu Simona Halep în Australia. "Vor fi teste de Covid în fiecare zi". Darren Cahill, mândru de jucătoarea sa

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 15 ianuarie 2021, 8:51

VIDEO | Primele imagini cu Simona Halep în Australia. "Vor fi teste de Covid în fiecare zi". Darren Cahill, mândru de jucătoarea sa

profimediaimages

Simona Halep a făcut cunoştinţă cu măsurile dure din Australia

După ce a stat două zile pe drum, Simona Halep a ajuns alături de iubitul ei, Toni Iuruc, în Australia. Ea şi alţi jucători de top au fost filmaţi la aeroport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, teste zilnice de Covid-19, în Australia

Imaginile au fost publicate de organizatorii de la Australian Open, pe contul de Twitter. Sportivii au fost transportaţi în autobuze la hotelurile unde vor intra în izolare. 

"Înainte ca bătălia să poată începe, trebuie să stea 14 zile în carantină, să facă teste de Covid-19 în fiecare zi, să menţină distanţa socială şi să se antreneze în condiţii strict controlate", a fost mesajul postat de organizatori.

Din Australia, Simona Halep va merge la Doha şi Dubai, apoi la Miami

Simona Halep va avea voie să iasă din hotel doar cinci ore pe zi, pentru antrenamente. Ea va debuta oficial în noul sezon într-un turneu organizat la Melbourne, între 31 ianuarie şi 6 februarie. Apoi, va debuta la Australian Open, pe 8 februarie, tot la Melbourne.

Reclamă

Halep şi-a anunţat şi programul pentru luna martie. Ea va juca la Doha (1-7 martie), la Dubai (8-14 martie) şi la Miami (22 martie-4 aprilie).

Complimentul lui Darren Cahill pentru Simona Halep

Antrenorul Darren Cahill abia aşteaptă să lucreze din nou cu Halep. El a lăudat-o pe a doua jucătoare a lumii şi a spus cât de mult îi place în România.

"Sunt un nume mai mare în România decât în Australia. În Australia sunt fiul lui Jack (n.r. fost jucător de fotbal australian), dar sunt mult mai fericit că în România sunt antrenorul Simonei. (…) Simona nu a mai ieșit din top 5 în ultimii 5-6 ani. Pentru o jucătoare de înălțimea ei, care nu are o armă importantă, să rămână aici și să câștige în continuare, este ceva demn de lăudat. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu este deloc ușor. Vezi multe jucătoare care au un an doi buni, iar apoi coboară pentru că e foarte dificil să reziști fizic la acest nivel. Dar Simona nu a făcut asta, a continuat să câștige și urăște să piardă. Se enervează rău când pierde, din acest motiv luptă până la ultima picătură ca să câștige”, a mai declarat Darren Cahill, în emisiunea Sports Day, citată de spotmedia.ro.

Simonei Halep i-a fost dor de Darren Cahill

Halep i-a transmis şi ea vorbe frumoase australianului, la plecarea din România.

"La început de an este bine că putem să trecem peste toate micile probleme şi să jucăm. (n.r. – Ţi-a dor de Darren?) Da, mi-e foarte dor. Şi mi-e dor să ne reunim, să fim toţi în echipă şi să muncim", a spus Halep.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și