Închide meniul

„Vrea să joace acasă la ‘mamaie’!” Reacţie savuroasă a Simonei Halep, după ce a aflat că Emma Răducanu va juca la Transylvania Open: „Va fi o provocare pentru mine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2021, 11:22

„Vrea să joace acasă la mamaie! Reacţie savuroasă a Simonei Halep, după ce a aflat că Emma Răducanu va juca la Transylvania Open: „Va fi o provocare pentru mine

Simona Halep a câștigat Melbourne Summer Set 1

Profimediaimages

Emma Răducanu, jucătoarea britanică cu origini româneşti, se poate duela cu Simona Halep atât la Indian Wells, cât şi la Transylvania Open, turneu ce va fi organizat în România. Simona Halep a fost uşor surprinsă că Emma Răducanu a ales să joace şi în România, după succesul uriaş de la US Open 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Va fi o provocare pentru mine, mai ales că vine cu o încredere mare, după ce a obţinut un rezultat mare. Este foarte interesant că a ales să vină, vrea să joace acasă la ‘mamaie’, aşa cum spune ea. O să fie foarte bine pentru publicul românesc„, a spus Simona Halep, la plecarea spre turneul de la Indian Wells.

Emma Răducanu va participa la Transylvania Open

Emma Răducanu va participa la Transylvania Open, turneu care va avea loc la Cluj-Napoca între 25 şi 31 octombrie. Campioana de la US Open 2021 va reveni astfel în România, ţara de origine a tatălui ei, Ian Răducanu. Organizatorii Transylvania Open au făcut anunţul aşteptat de fanii români. Emma Răducanu s-a înscris pe lista de participare, iar prezenţa ei a fost anunţată oficial.

„Emma Răducanu (locul 22 WTA), noua senzație a tenisul mondial care a impresionat întreaga lume după ce a câștigat titlul de la US Open venind din calificări, va juca la Cluj, la Transylvania Open! Tânăra de 18 ani va participa pentru prima dată la o competiție WTA în România, țara de origine a tatălui ei. Transylvania Open WTA250 se​ anunță a fi o competiție de nivel înalt, cu jucătoare de top mondial! Favorita nr. 1 a turneului este dubla campionă de Grand Slam, Simona Halep”, se arată în comunicatul emis de Transylvania Open.

Emma Răducanu o va putea avea astfel adversară pe Simona Halep, cea care a acceptat deja invitaţia primită de la oraganizatorii turneului WTA, care are premii totale în valoare de 235.000 de dolari. Simona Halep va fi principală favorită la Transylvania Open 2021. Cap de serie numărul doi va fi chiar Emma Răducanu, cea care a urcat până pe locul 22 în clasamentul mondial.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și