Închide meniul
VIDEO

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în finală! Sârbul l-a spulberat în semifinale pe Jannick Sinner: „36 e noul 26”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iulie 2023, 18:44

Reclamă
Wimbledon 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în finală! Sârbul l-a spulberat în semifinale pe Jannick Sinner: „36 e noul 26

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în finală!

Novak Djokovic, după ce l-a învins pe Jannick Sinner / Profimedia Images

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în finala Wimbledon 2023, după ce l-a învins în 3 seturi pe italianul Jannick Sinner. Djokovic a dispus de Sinner cu 6-3, 6-4, 7-6 (7-4).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jannick Sinner a avut două mingi de set în setul 3, dar în cele din urmă a trebuit să se declare învins la tie-break. Djokovic este pentru a 9-a oară în finală la Wimbledon. A cucerit de 7 ori titlul la Wimbledon, iar în total are 23 de titluri de Grand Slam.

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în finală!

Au fost 3 seturi apropiate. Jannick a fost foarte aproape, putea să câştige setul al treilea. Este unul dintre liderii noii generaţii.

Mi-ar plăcea să cred că joc cel mai bun tenis al meu. Trebuie să te bazezi doar pe tine. Trebuie să fii într-o poziţie foarte bună din punct de vedere fizic, emoţional ca să fii aici.

Reclamă

36 e noul 26, aşa mă simt, ca la 20 de ani. Sportul acesta mi-a dat totul în viaţă. Sper să returnez sportului ceea ce mi-a dat mie.

O să fac recuperarea şi o să mă uit şi la meci (n.r.: Alcaraz cu Medvedev), sunt doi jucători foarte buni”, a declarat Novak Djokovic după ce l-a învins pe Jannick Sinner, pentru eurosport.ro.

În setul 3, după ce italianul a pierdut şi ultima dintre cele două mingi de set pe care le-a avut, Novak Djokovic a avut o reacţie ironică la adresa publicului.

Reclamă 4 / 0/3

Carlos Alcaraz, răspuns sincer după ce tatăl său l-a filmat pe Djokovic: „E un lux”

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, răspuns sincer după ce tatăl său l-a filmat pe Djokovic. Tatăl numărului 1 ATP a fost acuzat că l-ar fi filmat pe „Nole” în tipul unui antrenament, lucru care l-ar fi enervat pe sârb.

După meciul cu Rune, câştigat de Alcaraz în trei seturi, obţinând şi calificarea în semifinale, spaniolul a vorbit despre controversa iscată de tatăl său.

Tânărul de 20 de ani a fost întrebat la conferinţa de presă de acest lucru şi i-a luat apărarea tatălui său, spunând despre acesta că este pasionat de tenis şi încearcă să imortalizeze fiecare moment, atât la meciuri, cât şi la antrenamente, mai ales că vorbim despre un jucător precum Novak Djokovic.

De asemenea, Alcaraz a declarat că nu ar reprezenta un avantaj dacă ar primi de la tatăl său imagini de la antrenamentul lui Novak Djokovic, în condiţiile în care antrenamentele sârbului sunt disponibile şi în mediul online:

Probabil e adevărat, tatăl meu este un mare fan al tenisului. Nu se uită numai la meciurile mele, el ajunge la club la ora 11:00 şi pleacă seara, la 22:00. Îi place să se uite la meciuri, urmăreşte şi foarte multe antrenamente. Să ai şansa de a îl vedea în realitate pe Djokovic este un lux, probabil e adevărat că a înregistrat o parte a antrenamentului. Nu cred că îmi oferă un avantaj, am deja o mulţime de videoclipuri cu Djokovic pe toate platformele”, a declarat Carlos Alcaraz, potrivit puntodebreak.com.

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, comparat cu Messi şi Ronaldo: „Arată şi se mişcă precum un fotbalist”

Calificat în penultimul act de la Wimbledon pentru prima oară în cariera sa, numărul 1 ATP îl va întâlni pe Daniil Medvedev, fost lider mondial şi câştigător de Grand Slam.

Reclamă

Gary Lineker, fostul mare internaţional englez, a rămas impresionat de calităţile jucătorului spaniol şi l-a complimentat, spunând despre acesta că are câte ceva din Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo:

Ce talent e Carlos Alcaraz. Arată şi se mişcă precum un fotbalist, cu forţa şi viteza unui Ronaldo, combinat cu abilitatea unui Messi de a atinge şi de a simţi, dar cu racheta”, a scris Gary Lineker, pe Twitter.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și