Închide meniul

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, răspuns sincer după ce tatăl său l-a filmat pe Djokovic: „E un lux”

Alex Masgras Publicat: 13 iulie 2023, 12:36

Reclamă
Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, răspuns sincer după ce tatăl său l-a filmat pe Djokovic: „E un lux

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, răspuns sincer după ce tatăl său l-a filmat pe Djokovic

Carlos Alcaraz la Wimbledon 2023 / Profimedia

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, răspuns sincer după ce tatăl său l-a filmat pe Djokovic. Tatăl numărului 1 ATP a fost acuzat că l-ar fi filmat pe „Nole” în tipul unui antrenament, lucru care l-ar fi enervat pe sârb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul cu Rune, câştigat de Alcaraz în trei seturi, obţinând şi calificarea în semifinale, spaniolul a vorbit despre controversa iscată de tatăl său.

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, răspuns sincer după ce tatăl său l-a filmat pe Djokovic: „E un lux”

Tânărul de 20 de ani a fost întrebat la conferinţa de presă de acest lucru şi i-a luat apărarea tatălui său, spunând despre acesta că este pasionat de tenis şi încearcă să imortalizeze fiecare moment, atât la meciuri, cât şi la antrenamente, mai ales că vorbim despre un jucător precum Novak Djokovic.

De asemenea, Alcaraz a declarat că nu ar reprezenta un avantaj dacă ar primi de la tatăl său imagini de la antrenamentul lui Novak Djokovic, în condiţiile în care antrenamentele sârbului sunt disponibile şi în mediul online:

„Probabil e adevărat, tatăl meu este un mare fan al tenisului. Nu se uită numai la meciurile mele, el ajunge la club la ora 11:00 şi pleacă seara, la 22:00. Îi place să se uite la meciuri, urmăreşte şi foarte multe antrenamente. Să ai şansa de a îl vedea în realitate pe Djokovic este un lux, probabil e adevărat că a înregistrat o parte a antrenamentului. Nu cred că îmi oferă un avantaj, am deja o mulţime de videoclipuri cu Djokovic pe toate platformele”, a declarat Carlos Alcaraz, potrivit puntodebreak.com.

Reclamă

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, comparat cu Messi şi Ronaldo: „Arată şi se mişcă precum un fotbalist”

Calificat în penultimul act de la Wimbledon pentru prima oară în cariera sa, numărul 1 ATP îl va întâlni pe Daniil Medvedev, fost lider mondial şi câştigător de Grand Slam.

Gary Lineker, fostul mare internaţional englez, a rămas impresionat de calităţile jucătorului spaniol şi l-a complimentat, spunând despre acesta că are câte ceva din Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo:

„Ce talent e Carlos Alcaraz. Arată şi se mişcă precum un fotbalist, cu forţa şi viteza unui Ronaldo, combinat cu abilitatea unui Messi de a atinge şi de a simţi, dar cu racheta”, a scris Gary Lineker, pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Carlos Alcaraz îl va întâlni pe Daniil Medvedev în semifinalele de la Wimbledon. La finalul partidei cu Rune, Alcaraz a recunoscut că primul set a fost extrem de tensionat:

„A fost multă tensiune. Primul set a fost dificil pentru mine, nu am putut controla multe momente. Holger putea să câştige primul set, cheia era să folosesc emoţiile în favoarea mea. Acel strigăt după ce am câştigat setul m-a ajutat foarte mult să scap de tensiune şi să mă bucur de meci. E esenţial pentru mine să zâmbesc”, a declarat Alcaraz, potrivit puntodebreak.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și