Închide meniul

A venit iepuraşul! Sorana Cîrstea a primit wild-card la turneul de la Madrid. Cadou de la Ion Ţiriac

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 11:20

A venit iepuraşul! Sorana Cîrstea a primit wild-card la turneul de la Madrid. Cadou de la Ion Ţiriac

Profimediaimages

Ion Ţiriac a sărit în ajutorul Soranei Cîrstea

Cele mai bune performanţe ale Soranei Cîrstea la Madrid au venit în 2016 şi 2017, atunci când a ajuns în sferturile de finală. Ea a fost eliminată de Dominika Cibulkova, respectiv de Kristina Mladenovic. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana va merge la Madrid după al doilea turneul câştigat în carieră. Primul a venit la Tashkent, în 2008. Atunci, ea a bătut-o în finală pe Sabine Lisicki, cu 2-6, 6-4, 7-6. 

Sorana Cîrstea, salt impresionant în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea a urcat nouă poziţii în ierarhia generală, până pe locul 58, cu 1.428 de puncte. A depăşit-o pe Patricia Ţig şi este a doua româncă din clasamentul WTA, după Simona Halep.

"Mulţumesc echipei mele, pentru că aţi fost alături de mine, ştiu că nu este uşor. O felicit pe Elise. O carieră extraordinară până acum. Succes în viitor. Sunt foarte fericită că am câştigat acest trofeu, nu mă aşteptam. 

Reclamă

Le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil turneul, sunt vremuri dificile. Sper să revin ca să apăr acest trofeu", a spus Cîrstea la festivitatea de premiere de la Istanbul.

În spaţiul public a apărut informaţia că Sorana Cîrstea este chiar iubita fiului lui Ion Ţiriac. El ar fi sunat-o imediat după finala turneului din Turcia, gest care a emoţionat-o până la lacrimi pe jucătoarea din România. Mai mult, Sorana ar fi logodită cu Ion Ţiriac Junior.

Sorana Cîrstea, şanse mari de a merge la Jocurile Olimpice

Sorana Cîrstea are şanse mari de a ajunge la Jocurile Olimpice, asta chiar dacă nu a îndeplinit un criteriu, cel al meciurilor disputate pentru echipa de Fed Cup a României. Iniţial, presa din România a vorbit despre o presupusă intervenţie a lui Ion Ţiriac, pentru a-i face lobby. George Cosac susţine însă altceva.

Reclamă 4 / 0/3

"Domnul Țiriac n-are absolut nicio implicare. Nici n-a știut, habar n-avea de asta. Nu există niciun aranjament, cu Federația Internațională nu te joci! Am discutat asta în Comitetul Director. Am văzut performanțele Soranei de la sfârșitul anului trecut și din startul actualului sezon și am decis să facem o adresă prin care să obținem această derogare, chiar dacă n-a jucat în ultimii ani la Fed Cup.

Vor accepta că n-a jucat Fed Cup, dar, în primul rând, ea trebuie să aibă clasamentul necesar pentru a fi pe tablou. Ar trebui să fie în primele 80 de jucătoare ale lumii", a declarat George Cosac. 

Astfel, Federaţia Internaţonală a oferit un răspuns pozitiv la derogarea cerută de FRT, astfel că Sorana nu mai are nevoie de meciurile din Fed Cup, competiţie din care s-a retras. Ca să ajungă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ea trebuie doar să se menţină între primele 80 de jucătoare ale lumii până la finalul lunii iunie.

Recomandări
  • Sorana Cîrstea a atins sferturile de finală la Madrid, în două rânduri
  • Cîrtea ţinteşte Jocurile Olimpice din 2020

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și