Închide meniul

"Am pasiuni de bărbaţi". Simona Halep a dezvăluit pe ce îşi cheltuie banii câştigaţi în tenis. Anunţul ocupantei locului 2 WTA

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2021, 13:47

"Am pasiuni de bărbaţi". Simona Halep a dezvăluit pe ce îşi cheltuie banii câştigaţi în tenis. Anunţul ocupantei locului 2 WTA

Profimediaimages

Simona Halep a vorbit despre pasiunile pe care le are

Românca se va lupta pentru trofeu, dar şi pentru premiul de peste 2.700.000 de dolari. Ar putea câştiga mai mult decât a făcut-o în tot anul 2020. Halep a dezvăluit deja ce ar putea face cu banii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce pasiuni are Simona Halep

"Am pasiuni de bărbaţi. Am pasiunea maşinilor, ceasurilor şi a sneakerşilor. Am spus că am pasiuni de bărbaţi pentru că maşinile şi ceasurile nu sunt tocmai feminine, dar faptul că sunt sportivă m-a dus pe drumul acesta" a dezvăluit a doua jucătoare a lumii la Aleph News.

Simona Halep a câştigat, de-a lungul carierei, 37 de milioane de dolari. Până să plece la Australian Open, Simona şi-a petrecut vacanţa pe pârtiile de schi din România.

La finalul anului trecut a făcut o plimbare cu bicicleta şi a purtat o pereche de încălţăminte sport care costă o avere. S-a afişat cu o pereche de Nike Air Jordan Off-White, care pe site-urile de specialitate costă 12.000 de euro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reclamă

Simona Halep, printre cele mai bogate femei din România

Simona Halep este a cincea cea mai bogată femeie din România, conform Top 300 Capital.

1. Anastasia Soare: 650 de milioane de euro
2. Anca Vlad: 480 de milioane de euro
3. Veronica Gușă de Drăgan: 250 de milioane de euro
4. Luchi Georgescu: 72 de milioane de euro
5. Simona Halep: 47 de milioane de euro

La general, Halep ocupă poziţia 140! Simona stă mai bine, în clasament, şi decât "Regele" fotbalului românesc. Constănţeanca l-a depăşit pe Gică Hagi cu 18 milioane de euro. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și